10 tips om van je onrustige huid af te komen

10 tips om van je onrustige huid af te komen

Als puber ontkom je er helaas niet aan: die vervelende puistjes en pukkeltjes. Je verwacht en vooral hóópt dat die rode vlekjes wel verdwijnen als je een jonge vrouw wordt die de twintig ruim gepasseerd is. Soms is dat jammer genoeg niet zo. Hoe kom je als midden-twintiger af van die onzuivere huid? Skin for Skin geeft tips om van jouw onrustige huid een stralende, frisse en mooie huid te maken:

  • Tip #1 Let goed op wat je eet

  • Tip #2 Vermijd chemische make-up die je huid verstopt

  • Tip #3 Reinig je huid twee keer per dag

  • Tip #4 Hydrateer je huid voldoende

  • Tip #5 Raak je gezicht zo weinig mogelijk aan

  • Tip #6 Zorg voor een goede nachtrust

  • Tip #7 Bescherm je huid tegen de zon

  • Tip #8 Ga regelmatig naar een goede huidspecialist

  • Tip #9 Verhoog je vitamine C gehalte

  • Tip #10 Versterk je collageen niveau

Vitamine C is hét medicijn!

Verkeerde voeding kan voor een onrustige gezichtshuid zorgen. Let daarom dus goed op wat je eet. Groente en fruit met voldoende vitamine C, antioxidanten, zink en selenium zijn onmisbaar als je je onzuivere huid wil verbeteren. Deze groentes en fruit zijn heel goed voor je huid: appels, druiven, uien, kool, bonen en zalm. Die laatste is natuurlijk vis en dat zou je eigenlijk twee keer per week moeten eten. Hou je niet zo van vis? Dan is het verstandig om capsules met omega-3 te slikken. Waarom? Het vetzuur wat in de capsules en de vis zit, heeft een positief effect op de onrustige huid. Wat kun je beter niet eten? Suiker natuurlijk en dierlijke producten kun je ook maar beter overslaan. Eet juist zo biologisch mogelijk!

Hormonen zijn vaak de schuldige

Hoe komt het dat we nog steeds een onrustige huid hebben, ook al zijn we al lang geen tienermeisjes meer? Een reden daarvoor kunnen de hormonen zijn. Een onrustige huid ontstaat door een stijgend hormoonniveau, bijvoorbeeld vlak voor je menstruatie. Je talgproductie draait daardoor overuren, waardoor je poriën weer verstopt raken.

Onrustige huid in de winter

In de winter heeft je huid veel te verduren. Je huid is onrustiger en wordt sneller droog. In de winter is het slim om je gebruikelijke moisturizers te vervangen voor intensievere crèmes zodat je huid beter gehydrateerd is. Daarnaast helpt het om een luchtbevochtiger aan te schaffen voor op je werk, én op je slaapkamer. Zo krijgt je huid meer vocht waardoor deze zich sneller herstelt! Tot slot is het extra belangrijk om voldoende vitamines te nemen in de winter. Het collageensupplement van Skin for Skin met vitamine C is hier het ideale middel voor.

10 tips om van je onrustige huid af te komen

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, voor een stralende huid. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Onrustige huid van binnenuit verbeteren

Verbeter je onrustige huid van binnenuit. Skin for Skin heeft speciale voedingssupplementen ontwikkeld om je probleemhuid te verbeteren en je huid te verjongen. Collageen zorgt voor een mooie, egale huid. Het collageen supplement van Skin for Skin beschikt over alles wat de zee ons te bieden heeft. Want ons collageen komt van vishuiden. Het viscollageen komt qua structuur het dichtst in de buurt van ons menseigen collageen. Ons lichaam produceert zelf collageen, maar na je 25ste vermindert de productie. Daardoor veroudert je huid. Dat willen we uiteraard voorkomen. Het supplement bestaat uit een kleine capsule van vitamine C en viscollageen. Vitamine C helpt het lichaam om natuurlijk collageen aan te maken en op te nemen. Zonder vitamine C wordt op een inefficiënte manier collageenvezels aangemaakt. Dus ben je helemaal klaar met je onrustige huid, Skin for Skin zorgt voor huidverjonging ! Je bestelt Skin for Skin hier.

10 tips om van je onrustige huid af te komen

De oplossing voor een stralende huid

Wil jij van jouw onrustige huid afkomen? Probeer dan het collageen supplement van Skin for Skin, voor vele vrouwen is dit dé oplossing voor een veerkrachtige huid. Het is een capsule die je slechts één keer per dag inneemt (op een nuchtere maag). Wil je graag met ons in contact komen? Ons e-mailadres is info@skinforskin.nl en u kunt ons telefonisch bereiken via 06-13303503.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!