Collageen poeder ervaringen

Collageen poeder ervaringen

Je leest steeds meer over collageen poeder ervaringen. Collageen is een bewezen effectieve methode om de gezondheid van je huid te versterken. Maar welk collageen kun je nou het best kiezen? En is collageenpoeder beter, of een collageensupplement? Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin boven andere collageensupplementen of collageenpoeders!

Collageenpoeder gebruiken?

Tussen onze 20ste en 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen die ons eigen lichaam aanmaakt af. Collageen bijnemen is de oplossing. En wil je optimaal resultaat? Gebruik dan intact collageen, geen poeders. Dit is namelijk een hydrolysaat of peptide, wat wil zeggen dat het collageen verknipt is. Dit is enorm zonde, want hiermee neemt de kwaliteit van het collageen af. Het collageen in Skin for Skin is door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Hierdoor heeft je lichaam minder nodig, voor hetzelfde effect.

Collageen poeder ervaringen

Collageen poeder ervaringen

Gebruikers van collageen poeder ervaren dezelfde effecten als de gebruikers van andere collageenproducten. Het kan de huidstructuur, haren en nagels van binnenuit ondersteunen en gebruikers ervaren sneller spierherstel en spieropbouw. Maar collageen poeder is een polypeptide dat gemaakt wordt door hydrolisatie van gedenaturaliseerd collageen of gelatine. Dit proces maakt het mogelijk om een relatief lage moleculaire massa te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om collageen hydrolysaat te laten oplossen in koud water zonder dat het een gel vormt. De verdere processen die nodig zijn bij het produceren van gehydrolyseerd collageen zijn demineralizatie, extractie van collageen naar gelatine, enzymatische hydrolysatie om collageen hydrolysaat te vormen, ionenwisseling, filtratie, verdamping, steralisatie en drogen.

Het gehydrolyseerde collageen lost wel op in koud water en heeft niet de bittere smaak die komt door het hoge gehalte aan glycine. De bittere peptiden die in normaal collageen gevormd worden zijn vrijwel afwezig in gehydrolyseerd collageen.

Collageen poeder ervaringen

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Kies voor Skin for Skin!

Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid collageenhydrolisaat. Skin for Skin is een kleine, krachtige capsule, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C.

Skin for Skin wordt daarnaast 1,5 keer sneller opgenomen dan collageen poeders. De ervaringen met Skin for Skin zijn dus ook 1,5 keer sneller te merken dan collageen poeder ervaringen. Daarnaast is het collageen in Skin for Skin meer intact gebleven, zodat het collageen van hogere kwaliteit is en in hogere concentratie in een kleine capsule is gebruikt. Over dosering van poeders hoef je je geen zorgen te maken. Voor een optimaal resultaat neem je iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageen door het lezen van collageen poeder ervaringen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!