Collageensupplement

Collageensupplement

Collageen supplementen worden steeds populairder in de beautywereld. Maar welk collageensupplement kun je nou het best kiezen? Welk supplement werkt het meest effectief? Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin!

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 proces collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Collageensupplement

Wat doet het collageensupplement?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Een collageensupplement is de oplossing. Het ondersteunt de huid vanbinnen uit door je collageenniveau weer op peil te houden. Wil je optimaal resultaat met het collageensupllement? Houd je dan aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Neem iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

Collageensupplement

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Collageenniveau behouden

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat je je collageenniveau met een collageensupplement opbouwt. Je kunt het slikken van collageen vergelijken met sporten: zodra je stopt verlies je wat je opbouwt, zoals je spiermassa moeten onderhouden bij het fitnessen. Dat betekent dat je zelfs je voorraad van je collageensupplement mee zult moeten nemen als je op vakantie gaat. Je koffer zal dus gedeeltelijk wel gevuld moeten zijn met je collageenvoorraad, maar dat moeten we er dan maar voor over hebben. Je kunt namelijk niet meer zonder je collageensupplement.

Collageensuppelent Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageensupplementen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!