Collageenpoeder

Collageenpoeder

Collageen wordt steeds populairder in de beautywereld. Maar welk collageen kun je nou het best kiezen? Is collageenpoeder de meest effectieve keuze? Of kun je beter kiezen voor een collageensupplement? Skin for Skin is een uitermate effectief collageensupplement, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Kies daarom voor Skin for Skin boven andere collageensupplementen of collageenpoeders!

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, ons lichaam bestaat zelfs uit 30 proces collageen! Het woord is afkomstig uit de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, want het vormt een laag tussen aangrenzend weefsel en zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen komt terug in ons bindweefsel van de huid, gewrichten en organen. Daarnaast houdt het onze huid stevig en zorgt het voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Collageenpoeder

Collageenpoeder of collageensupplement?

Na ons 20ste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak collageen in ons lichaam af. (lees hier meer over) Geen goed nieuws voor je huid! Een collageensupplement is de oplossing. Het ondersteunt de huid vanbinnen uit door je collageenniveau weer op peil te houden. Wil je optimaal resultaat met het collageensupplement? Gebruik dan geen collageenpoeder, maar een intact collageensupplement. Collageenpoeder is vaak collageenhydrolysaat of peptides, dit wil zeggen dat het het collageen verknipt of geschonden is. Dit is zonde, want hiermee neemt de kwaliteit van het collageen af.

Collageenpoeder

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Kies voor Skin for Skin

Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat. Skin for Skin is een kleine, krachtige capsule, bestaande uit 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Voor een optimaal resultaat neem je iedere morgen – een half uur voor het ontbijt – 1 capsule Skin for Skin in met een glas water of vruchtensap.

Collageenniveau behouden

Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat je je collageenniveau met een collageensupplement of collageenpoeder opbouwt. Je kunt het slikken van collageen vergelijken met sporten: zodra je stopt verlies je wat je opbouwt, zoals je spiermassa moeten onderhouden bij het fitnessen. Dat betekent dat je zelfs je voorraad van je collageen mee zult moeten nemen als je op vakantie gaat. Je koffer zal dus gedeeltelijk wel gevuld moeten zijn met je collageenvoorraad, maar dat moeten we er dan maar voor over hebben. Je kunt namelijk niet meer zonder je collageen.

Skin for Skin bestellen

Ben je overtuigd van het nut van collageen? Bestel dan Skin for Skin direct in de shop en profiteer van diverse acties!

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!