Contact

Marsdiep 16 D
8321 MC Urk
Nederland

Get in Touch

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen!

Meet the team
Skin for Skin

Contact

Mardien

Radewalt-Brouwer

founder Skin for Skin, 40 jaar

"Ik ben elke dag bezig iets moois te creëren voor de toekomst. Of het nu het merk Skin for Skin versterken is, je de tools geven voor je mooiste huid, of in gesprek gaan met onze klanten, ik doe alles met passie en plezier. Zelf het levende voorbeeld dat collageen voor mij bijdraagt aan beautiful aging, is het elke dag een voorrecht om bij Skin for Skin te werken! "

Contact

ILONA

Brockhoff

Sales, 39 jaar ​

“Het informeren, enthousiasmeren en contact onderhouden met salons en klanten van Skin for Skin, daar word ik nou blij van! En laten dit nou precies de werkzaamheden zijn die ik mag uitvoeren voor dit bedrijf. Vanaf het eerste moment dat ik bij Skin for Skin begon, voelde ik mij thuis. De gedrevenheid en passie waarmee dit bedrijf hele mooie producten in de markt zet, associeer ik mij graag mee! Ik sta onze klanten heel graag bij, in de breedste zin van het woord. Of dit nou “on the road” is of telefonisch, ik houd graag contact met jullie!”

Daniëlle

van der Sloot

Online- en content marketeer, 23 jaar

“Mijn functie zegt online- en content marketeer maar het is eigenlijk een manusje-van-alles. Dagelijks houd ik mij bezig met alles wat zich online afspeelt; het optimaliseren van de website en shop, nieuwe content creëren en schrijven voor onze social mediakanalen, de online marketing en een stukje klantenservice. Daarnaast ben ik Mardien haar rechterhand, samen brainstormen we over de algemene groei van Skin for Skin, maken we doelen en strategieën en zijn we veel bezig met productontwikkeling. Een functie die ik met veel plezier en liefde vervul.”  

Contact
Contact

Stien

Jonker

Sales, 35 jaar ​

“De Health & Wellness-industrie is de afgelopen twee decennia een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik begon mijn carrière in de drogisterij en nu spreek ik regelmatig voor grote groepen specialisten uit de beautybranche. Gedurende mijn ‘reis’ heb ik kennis mogen maken met toonaangevende merken en heb sindsdien met veel grote product- en behandelingshuizen wereldwijd gewerkt. Ik heb een grote passie voor de huid, huidverzorging, ingrediënten en behandelingsmethodes en het heeft me altijd een schat aan ervaring opgeleverd, het is een heerlijk vak wat nooit stilstaat. Ik ben heel blij om Mardien te ondersteunen bij het ontwikkelen van zowel trainingsmateriaal als het geven van trainingen voor specialisten.”

Sharon

Mazereeuw

Sales, 25 jaar ​

“Ik ben echt een beautyliefhebber in alle vormen! Beauty van binnenuit was nieuw voor mij, maar ben gek op een uitdaging en inmiddels helemaal in-to Skin for Skin! Ik kan genieten van de weg naar resultaat. Voor Skin for Skin ben ik actief als back office voor de sales afdeling –Happiness is an inside job.

Contact
Contact

Regida

Kroon

Administratie, 30 jaar ​

“Vanaf het allereerste begin ben ik werkzaam bij Skin for Skin. Ik heb Skin for Skin zien groeien van een duurzaam idee naar een prachtig puur product. Vanuit mijn functie als administratief medewerker heb ik alle processen mogen volgen.Wanneer je met mij in contact komt zal dit vooral gaan om alle vragen rondom de facturatie en betalingen. Ik sta je graag te woord.”

Test

het nu!

Wij verwerken ons natieve viscollageen als basis ingrediënt in allerlei beauty en health producten. Skin for Skin collageen, your new beauty secret! Ervaar zelf het geheim van de zee.

Ben jij klaar om in de wereld van collageen te duiken?

share it #skinforskin

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!