Häufig gestellte
Fragen

Collageen supplementen

Iedereen merkt de voordelen van onze producten op een andere manier. Sommige mensen merken het aan hun huid, andere klanten aan het haar en nagels. Heb je hier meer vragen over? Stel ons je vraag dan gerust in onze chatfunctie, of bel of app naar: 0613303503!

Per tablet krijg je 20mg Vitamine C binnen: meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Om je huid soepel, glanzend, gehydrateerd en sterk te houden, heeft het voldoende eiwitten en andere voedingstoffen zoals vitamine C nodig. Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in ons lichaam en het bevindt zich o.a. in het bindweefsel van onze huid. Tussen je 20e en 25e levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen in je lichaam af. Zo ontstaan rimpels. Door de juiste voedingsstoffen te nemen, kun je dit huidverouderingsproces flink vertragen. Lees hier meer over waarom collageen zo goed is voor de huid.

Wil jij naast onze verschillende supplementen ook met je voeding je huid verbeteren? Deze voeding zorgt voor een instant stralende huid. In combinatie met onze supplementen zal jouw huid stralen als nooit tevoren!

Nee. De collageen supplementen van Skin for Skin kennen geen nadelige bijwerkingen. Wij hebben een 100% natuurlijk supplement op de markt gebracht. Hier lees je waarom collageen slikken werkt. Mocht je hierna nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

Beauty supplementen kunnen bijdragen aan een mooie huid, haar en nagels. Onze beauty supplementen met onder andere Skin for Skin collageen en diverse vitaminen en mineralen helpen je onder andere bij het verkrijgen van sterkere nagels, een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en minder haaruitval. Dus of onze supplementen zinvol zijn? Ja dat zijn ze zeker!

Er bestaan diverse collageen supplementen. Skin for Skin heeft een natief collageen supplement ontwikkeld waarmee je een dosis van 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C kunt slikken. Door ons natuurlijke, gepatenteerde extractie-proces verkrijgen wij natief collageen i.p.v. hydrolysaat. De ADH van ons pure natieve collageen is niet te vergelijken met die van collageen hydrolysaat. Daarnaast hebben wij vitamine C toegevoegd aan ons collageen supplement. Vitamine C helpt je lichaam om op een natuurlijke manier zelf collageen aan te maken. Daarnaast krijg je dus een natuurlijke, pure collageen-vorm d.m.v. ons supplement binnen. Collageen is een eiwit en bestaat uit aminozuren. Deze aminozuren zijn bouwstenen. Ons collageen heeft geen nasmaak. Lees hier meer over onze collageen supplementen.

Haaruitval (tegengaan)

Dikker haar krijg je helaas niet zomaar. Het innemen van ons haarsupplement zorgt ervoor dat je de juiste voedingsstoffen aanlevert en je haren optimaal verzorgt. Haarsupplementen kunnen echter niets doen aan de werkelijke structuur van het hoofdhaar: deze wordt niet dikker. Welke haarproducten of voedingssupplementen je ook gebruikt, je haar zal alleen optisch dikker lijken. Doordat het haar door de supplementen gezonder en beter gehydrateerd is en de haren minder uitvallen, lijken haren op de hoofdhuid dikker. Hier vind je meer tips voor het verkrijgen van ’dikker haar’.

De Skin for Skin supplementen zorgen ervoor dat het haar gezonder wordt en minder snel uitvalt. Hierdoor lijkt de haardos voller en glanst het meer.

Onder andere een tekort aan vitamine C veroorzaakt haaruitval. Het Skin for Skin haarsupplement bevat collageen en diverse vitaminen en mineralen zoals: vitamine A, B2 en C, biotine, zink, seleen en koper. Dit zijn één van de belangrijkste vitaminen tegen haarverlies.

Wanneer er een tekort is aan voedingsstoffen en zuurstof zal je zien dat de kwaliteit van je haar (en nagels) achteruitgaat. Dat tekort moet je opvullen en kun je doen met suppletie. De volgende voedingsstoffen zijn belangrijk om mooi haar te krijgen:

 • Vitamine C: vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten, de normale werking van bloedvaten, het behoud van een sterke vaatwand en soepele aderen. Aangezien de bloedvaten en aderen om het haarzakje de haren voeden is vitamine C met collageen een mooie basis van ons haarsupplement.
 • Biotine: biotine houdt de haren sterk en draagt bij aan de normale haargroei. Daarnaast is biotine goed voor de glans van het haar.
 • Seleen: seleen is belangrijk voor de conditie van het haar, de normale haargroei en het behoud van glanzend haar. Ook seleen houdt de haren sterk.
 • Zink: ook zink is belangrijk voor de normale haargroei, de conditie van het haar, sterk haar en de glans van het haar.
 • Koper: koper draagt bij tot een normale pigmentatie (kleur) van het haar.

Naast het innemen van ons haar supplement zijn er ook nog andere manieren om haaruitval tegen te gaan. Hier lees je nog meer tips over wat te doen tegen haaruitval.

Skin for Skin heeft een speciaal haarsupplement samengesteld dat jou helpt om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Ons haar supplement bevat collageen en diverse vitamines en mineralen met positieve effecten op ons haar, waaronder: biotine, seleen, zink, koper en vitamine A, B2 en C. Biotine, seleen en zink dragen bij aan het behoud van normaal haar, de haargroei, glanzend haar, zijn goed voor de conditie van het haar en houden de haren sterk.

Deze ingrediënten zorgen voor een vermindering van haaruitval en sterker haar. Ons haarsupplement is 100% natuurlijk en is smaakloos.

Haaruitval kun je niet zomaar van de ene op de andere dag stoppen. Je kunt je haaruitval wel aanzienlijk verminderen en zelf proberen te voorkomen. Dit kun je doen door de juiste voedingsmiddelen met vitaminen en mineralen tot je te nemen. Natuurlijk vind je vitaminen en mineralen in bepaalde voeding, maar je kunt als aanvulling ook voedingssupplementen nemen die precies die bestandsdelen bevatten die sterk en vol haar ondersteunen. De haar tabletten van Skin for Skin bevatten de juiste bestanddelen om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Lees hier meer over de ingrediënten.

Je kunt haaruitval o.a. voorkomen door stress te vermijden, niet te roken, voldoende vitaminen en mineralen tot je te nemen en gezond te eten. Het haarsupplement van Skin for Skin kan je helpen voldoende vitaminen en collageen tot je te nemen. Onze supplementen bevatten collageen en diverse vitaminen en mineralen. De combinatie van deze ingrediënten zijn noodzakelijk voor een mooie, volle bos haar en kunnen preventief haaruitval tegengaan. Hier lees je waarom!

Verlies je meer haar dan anders en weet je niet goed hoe dit komt? Haaruitval wordt veelal veroorzaakt door stress, roken, een tekort aan vitaminen en mineralen en ijzertekort. In dit artikel lees je wat je kunt doen tegen haaruitval. Skin for Skin vertelt je daarnaast graag persoonlijk hoe ons haarsupplement kan helpen tegen haaruitval.

Fruit met veel vitamine C. Dit zijn voornamelijk citrusvruchten zoals sinaasappels en citroenen, maar ook kiwi’s en kersen bevatten veel vitamine C. Daarnaast zijn bosbessen en aardbeien ook goede fruitsoorten om haaruitval tegen te gaan. Ontdek ook andere voeding die je haar en huid zeer goed doen en ontdek de vele voordelen van onze voedingssupplementen.

De meeste mensen ervaren meer haaruitval in de herfst- en lentemaanden. In de maanden augustus, september, oktober en ook in de periode maart/april kun je drie keer zoveel haar verliezen dan je normaal dagelijks verliest. Haar verliezen is normaal (je verliest er zo’n 100 op een dag), ook al is dit vervelend, je kunt er wel rekening mee houden in deze periodes. Lees hier meer over wat je kunt doen tegen haaruitval en hier vind je tips voor het verkrijgen van dikker haar.

Haaruitval kan worden veroorzaakt door:

 • Vitaminen en mineralen tekort
 • Stress
 • Roken
 • Zwangerschap
 • Erfelijke aanleg/Alopecia
 • Medicijngebruik
 • IJzertekort

Lees hier meer over wat je tegen haaruitval kunt doen en hoe onze supplementen je helpt om haaruitval tegen te gaan.

Mooie gezonde huid

Door het stofje dat jouw huid van nature al versterkt voldoende aan te vullen. We hebben het hier natuurlijk over: collageen. Na je 25e levensjaar vermindert de natuurlijke aanmaak van collageen ieder jaar met 1%. Door de vermindering van de collageenproductie wordt jouw huid slapper en zo ontstaan o.a. rimpels. Dit proces kun je aanzienlijk vertragen door je huid de juiste bouwstenen aan te leveren. Een belangrijke bouwsteen van de huid is vitamine C. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de huid, het bindweefsel van de huid, wat de huid verstevigt en de stevigheid van de huid ondersteunt. Ervaar zelf de effecten van onze collageen pillen. Lees daarnaast onze tips voor een mooie, stralende en egale huid.

Met de juiste voedingsstoffen kun je je huid van binnenuit verbeteren. Voedingsstoffen die een positief effect hebben op de huid van binnenuit zijn:  Biotine, jodium, koper, niacine, riboflavine, vitamine A, vitamine C en zink. Lees hier aanvullende tips voor een mooie en egale huid of bestel onze supplementen direct online.

Onze supplementen bevatten Skin for Skin collageen dat 100% natuurlijk is. In tegenstelling tot drankjes en poeders bevatten onze supplementen geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, vulmiddelen en conserveringsmiddelen. Met de juiste voedingsstoffen kun je goed voor je huid zorgen en op een natuurlijke manier werken aan anti-aging. Een belangrijke voedingsstof van de huid is vitamine C. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de huid, het bindweefsel van de huid, wat de huid verstevigt en de stevigheid van de huid ondersteunt. Ervaar zelf de effecten van onze collageen pillen met vitamine C. Lees daarnaast onze tips voor een mooie, stralende en egale huid.

Crèmes zijn belangrijk voor de huidverzorging, maar kunnen rimpels niet laten verdwijnen helaas… Dit moet van binnenuit komen en daarom is het van belang dat je de juiste mineralen en vitaminen tot je neemt. Een belangrijke bouwsteen van de huid is vitamine C. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de huid, het bindweefsel van de huid, wat de huid verstevigt en de stevigheid van de huid ondersteunt. Ervaar zelf de effecten van onze collageen pillen. Lees daarnaast onze tips voor een mooie, stralende en egale huid.

Lees hier meer over collageen.

De vraag: ‘hoe krijg je een mooie huid?’ kan op meerdere manieren beantwoord worden. Een mooie huid krijg je met name door een combinatie van goede huidverzorging, voldoende hydratatie en goed, gezond eten waarbij je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. En dan hebben we het vooral over de juiste vitaminen en mineralen die je huid verstevigen en laten stralen.

Deze vitaminen en mineralen vind je in onze supplementen en kun je direct online bestellen via onze webshop. Onze producten kunnen helpen om je huid te verbeteren. Daarnaast hebben wij aanvullende tips samengesteld om een mooie huid te krijgen.

Er is niet 1 gouden tip om je huid jong, stralend en veerkrachtig te krijgen en houden. Bij een vermindering of tekort aan collageen ontstaan rimpels. Een collageen-crème voorkomt die rimpels echter niet, want collageen kan niet door de huid worden opgenomen. Om de collageen productie in het lichaam te stimuleren, moet je vitaminen en mineralen toevoegen aan je voeding. Vitaminen en mineralen die een positief effect hebben op de huid zijn onder andere:

 • Vitamine C: vitamine C ondersteunt de huid, helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en is belangrijk voor het behoud van een gezonde huid.
 • Vitamine A: vitamine A voedt de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellend vermogen en helpt bij het gezond houden van de huid.
 • Biotine: biotine is belangrijk voor de huid en ondersteunt de normale huid. Biotine helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en het gezond houden van de huid.
 • Zink: ook zink is belangrijk voor de inwendige huidverzorging. Zink voedt de huid van binnenuit en stimuleert het behoud van een normale huid.
 • Vitamine B2: Ook vitamine B2 voedt de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellend vermogen en helpt bij het gezond houden van de huid.

Wil jij je huid verbeteren en een mooie huid krijgen? Je bestelt onze supplementen online.

Sterke nagels

Hier vind je 12 tips voor sterke nagels. Wil jij graag voedingssupplementen slikken als aanvulling op jouw dagelijkse voeding? Bestel dan direct online onze supplementen. Ons haarsupplement bevat onder andere seleen en zink, mineralen die goed zijn voor de nagels!

Wist je dat onze collageen pillen als enorm voordeel hebben dat ze volledig smaakloos zijn en er dus geen nasmaak aan zit!

Als jij je lichaam de juiste voedingsstoffen geeft, doet je lichaam de rest. Wanneer jij dus heel bewust voedingsstoffen tot je neemt die ervoor zorgen dat je nagels goed groeien, dan zal dit (na verloop van tijd) ook gebeuren. Seleen en zink zijn goed voor de nagels. Wil jij je nagels sneller laten groeien? Ontdek dan de voordelen van ons haarsupplement met seleen en zink! Je bestelt het hier in onze webshop.

Skin for Skin heeft 12 tips voor sterke nagels voor je op een rij gezet. Daarnaast helpt deze voeding je bij het verkrijgen van een stralende huid, sterk haar en eveneens sterke nagels.

Lange, mooie en sterke nagels krijg je door goed voor je lijf te zorgen. Wie gezond eet en voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt, zal merken dat de nagels mooi groeien en sterk zijn. Maar met de huidige veelvoorkomende voedingspatronen kan het lastiger zijn om voor lange, sterke nagels te zorgen. Het is slim om dan een aanvulling te zoeken om toch de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. de haar tabletten van Skin for Skin kunnen je hierbij helpen, omdat dit supplement seleen en zink bevat. Seleen en zink zijn goed voor de nagels. Je kunt direct online ons haarsupplement kopen.

Load More

Scroll to Top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt