Häufig gestellte Fragen

Häufig gestellte Fragen

Häufig gestellte
Fragen

Collageen supplementen

Na het gebruik van onze collageen supplementen ervaren klanten:

 • Een vitaal gevoel
 • Behoud van een gehydrateerde en stralende huid
 • Vol uitziende en stralende haren
 • Sterke en gezonde nagels

Iedereen merkt de voordelen van het product echter weer op een andere manier. Sommige mensen merken het aan hun huid, andere klanten aan het haar en nagels. Heb je hier meer vragen over? Stel ons je vraag dan gerust!

Per tablet krijg je 20mg Vitamine C binnen: meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Absoluut! Collageen zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft en zodoende minder rimpels aanmaakt. Ons collageen werkt actief tegen huidveroudering en een droge huid. Om je huid soepel, glanzend, gehydrateerd en sterk te houden, heeft het voldoende eiwitten en vitamine C nodig. Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld en het bevindt zich o.a. in het bindweefsel van onze huid. Tussen je 20e en 25e levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen in je lichaam af. Zo ontstaan rimpels. Door collageen te slikken, kun je dit huidverouderingsproces flink vertragen en je collageen op peil houden. Lees hier meer over waarom collageen zo goed is voor de huid.

Wil jij naast onze collageen supplementen ook met je voeding je huid verbeteren? Deze voeding zorgt voor een instant stralende huid. In combinatie met ons collageen zal jouw huid stralen als nooit tevoren!

Nee. De collageen supplementen van Skin for Skin kennen geen nadelige bijwerkingen, enkel positieve verbeteringen. Wij hebben een 100% natuurlijk supplement op de markt gebracht. Hier lees je waarom collageen slikken werkt. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Collageen supplementen zijn goed voor haar, huid en nagels. Ons supplement bestaande uit collageen en vitamine C helpt je onder andere bij het verkrijgen van sterkere nagels, een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en minder haaruitval. Dus of collageen supplementen zinvol zijn? Ja dat zijn ze zeker, door de collageen supplementen van Skin for Skin te slikken geef jij je lichaam de collageen boost die het kan gebruiken om zichtbaar jouw huid te verbeteren, haaruitval tegen te gaan en je sterkere nagels te geven.

Er bestaan diverse collageen supplementen. Skin for Skin heeft een supplement ontwikkeld waarmee je een dosis van 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C kunt slikken. Vitamine C helpt je lichaam om op een natuurlijke manier zelf collageen aan te maken. Daarnaast krijg je dus pure collageen d.m.v. ons supplement binnen, om op een krachtige manier het collageen in je lichaam te verhogen. Ons collageen heeft geen nasmaak. Lees hier meer over onze collageen supplementen.

Haaruitval (tegengaan)

Dikker haar krijg je helaas niet zomaar. Het innemen van onze collageensupplementen zorgt ervoor dat de haaruitval gestaakt wordt en het haar weer glanst en er gezond uit ziet. Collageensupplementen kunnen echter niets doen aan de werkelijke structuur van het hoofdhaar: deze wordt niet dikker. Welke haarproducten of voedingssupplementen je ook gebruikt, je haar zal alleen optisch dikker lijken. Doordat het haar door de supplementen gezonder en beter gehydrateerd is en de haren minder uitvallen, lijken haren op de hoofdhuid dikker. Hier vind je meer tips voor het verkrijgen van ’dikker haar’.

De Skin for Skin supplementen zorgen ervoor dat het haar gezonder wordt en minder snel uitvalt. Hierdoor lijkt de haardos voller en glanst het meer.

Onder andere een tekort aan vitamine C veroorzaakt haaruitval. De Skin for Skin supplementen bevatten collageen en vitamine C: één van de belangrijkste vitaminen tegen haarverlies. Vitamine C zorgt er onder andere voor dat ijzer makkelijker in het bloed wordt opgenomen. Het resultaat is dat er meer zuurstof naar de haarfollikels gaat, en deze meer voeding krijgen. De Skin for Skin supplementen tegen onder andere haaruitval bevatten meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C.

Naast het innemen van ons collageen + Vitamine C supplementen zijn er ook nog andere manieren om haaruitval tegen te gaan. Hier lees je nog meer tips over wat te doen tegen haaruitval.

Skin for Skin heeft een collageen voedingssupplement samengesteld dat jou helpt om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Ons collageen supplement bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C. Dit zorgt naast een vermindering van haaruitval en sterker haar voor sterkere nagels, een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en een verbetering van je huid (vermindering van striae en cellulitis). Ons collageen is 100% natuurlijk en is smaakloos.

Haaruitval kun je niet zomaar van de ene op de andere dag stoppen. Je kunt je haaruitval wel aanzienlijk verminderen en voorkomen. Dit kun je doen door de juiste voedingsmiddelen met vitaminen en mineralen tot je te nemen. Natuurlijk vind je vitaminen en mineralen in bepaalde voeding, maar je kunt als aanvulling ook voedingssupplementen nemen die precies die bestandsdelen bevatten die sterk en vol haar ondersteunen. De collageen tabletten van Skin for Skin bevatten de juiste bestandsdelen om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Lees hier meer over ons viscollageen.

Je kunt haaruitval o.a. voorkomen door stress te vermijden, niet te roken, voldoende vitaminen en mineralen tot je te nemen en gezond te eten. Het collageen supplement van Skin for Skin kan je helpen voldoende vitaminen en collageen tot je te nemen. Onze supplementen bevatten vitamine C en collageen en deze twee ingrediënten zijn noodzakelijk voor een mooie, volle bos haar en gaan preventief haaruitval tegen. Hier lees je waarom?

Verlies je meer haar dan anders en weet je niet goed hoe dit komt? Als je last hebt van één of meer van deze symptomen, dan zal dat ongetwijfeld de oorzaak van je haaruitval zijn. Haaruitval wordt veelal veroorzaakt door stress, roken, een tekort aan vitaminen en mineralen en ijzertekort. In dit artikel lees je wat je kunt doen tegen haaruitval. Skin for Skin vertelt je daarnaast graag persoonlijk hoe collageen tabletten kunnen helpen tegen haaruitval.

Fruit met veel vitamine C. Dit zijn voornamelijk citrusvruchten zoals sinaasappels en citroenen, maar ook kiwi’s en kersen bevatten veel vitamine C. Daarnaast zijn bosbessen en aardbeien ook goede fruitsoorten om haaruitval tegen te gaan. Ontdek ook andere voeding die je haar en huid zeer goed doen en ontdek de vele voordelen van onze collageen supplementen.

De meeste mensen ervaren meer haaruitval in de herfst- en lentemaanden. In de maanden augustus, september, oktober en ook in de periode maart/april kun je drie keer zoveel haar verliezen dan je normaal dagelijks verliest. Haar verliezen is normaal (je verliest er zo’n 100 op een dag), ook al is dit vervelend, je kunt er wel rekening mee houden in deze periodes. Lees hier meer over wat je kunt doen tegen haaruitval en hier vind je tips voor het verkrijgen van dikker haar.

Haaruitval wordt veroorzaakt door:

 • Vitaminen en mineralen tekort
 • Stress
 • Roken
 • Zwangerschap
 • Erfelijke aanleg/Alopecia
 • Medicijngebruik
 • IJzertekort

Lees hier meer over wat je tegen haaruitval kunt doen en hoe ons viscollageen je helpt om haaruitval tegen te gaan.

Mooie gezonde huid

Door het stofje dat jouw huid van nature al versterkt voldoende aan te vullen. We hebben het hier natuurlijk over: collageen. Na je 25e levensjaar vermindert de natuurlijke aanmaak van collageen ieder jaar met 1%. Door de vermindering van de collageenproductie wordt jouw huid slapper en zo ontstaan o.a. rimpels. Dit proces kun je aanzienlijk vertragen door je huid te versterken met collageen pillen. De 100% natuurlijke collageen plus vitamine C pillen van Skin for Skin helpen jouw collageen niveau op peil te houden zodat je er langer, jonger uit ziet – en je goed voelt! Lees daarnaast onze tips voor een mooie, stralende en egale huid.

Met collageen pillen kun je je huid van binnenuit verbeteren. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat er onder andere voor zorgt dat haar, nagels en huid gezond blijven. Door collageen en vitamine C aan je voedingspatroon toe te voegen, kun je je huid al heel goed van binnenuit verbeteren. Lees hier aanvullende tips voor een mooie en egale huid of bestel ons collageen direct online.

Ja, ons collageen supplement is 100% natuurlijk en bevat in tegenstelling tot drankjes en poeders geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, vulmiddelen en conserveringsmiddelen. Met ons viscollageen kun je een strakkere huid verkrijgen en profiteren van vele andere voordelen voor haar, huid en nagels.

Crèmes gaan je niet helpen om je huid strakker te maken. Dit moet van binnenuit komen en daarom is het van belang dat je de juiste mineralen en vitaminen tot je neemt. De collageen tabletten van Skin for Skin bevatten precies een juiste dagelijkse hoeveelheid collageen en vitamine C voor een zichtbaar verschil naar enige tijd.

Lees hier meer over waarom collageen helpt en hoe het je gezichtshuid echt strakker kan maken. Daarnaast hebben we ook interessante tips voor een mooiere huid voor jou samengesteld.

De vraag: ‚hoe krijg je een mooie huid?‘ kan op meerdere manieren beantwoord worden. Een mooie huid krijg je met name door een combinatie van goede huidverzorging, voldoende hydratatie en goed, gezond eten waarbij je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. En dan hebben we het vooral over de juiste vitaminen en mineralen die je huid verstevigen en laten stralen.

Deze vitaminen en mineralen vind je in onze collageen supplementen en kun je direct online bestellen via onze webshop. Ons product helpt je zeker om je huid te verbeteren. Daarnaast hebben wij aanvullende tips samengesteld om een mooie huid te krijgen.

Dankzij collageen blijft je huid jong, stralend en veerkrachtig. Bij een vermindering of tekort aan collageen ontstaan rimpels. Een collageen-crème voorkomt die rimpels echter niet, want collageen kan niet door de huid worden opgenomen. Om collageen in het lichaam op te nemen, moet je het toevoegen aan je voeding. De Skin for Skin collageen supplementen helpen daarom wél om je huid elastisch te houden. Dankzij de hoge concentratie van het natieve collageen is de inname van één pil per dag voldoende om snel resultaat te zien. Wil jij je huid verbeteren en een mooie huid krijgen? Je bestelt onze collageen supplementen online.

Sterke nagels

Hier vind je 12 tips voor sterke nagels. Wil jij graag collageen supplementen slikken als aanvulling op jouw dagelijkse voeding om je huid, haar en nagels te versterken en gezonder te maken? Bestel dan direct online onze collageen supplementen.

Wist je dat onze collageen pillen als enorm voordeel hebben dat ze volledig smaakloos zijn en er dus geen nasmaak aan zit!

Als jij je lichaam de juiste voedingsstoffen geeft, doet je lichaam de rest. Wanneer jij dus heel bewust voedingsstoffen tot je neemt die ervoor zorgen dat je nagels goed groeien, dan zal dit (na verloop van tijd) ook gebeuren. Eiwitten, ijzer, zink en vitamine B bevorderen de groei van jouw nagels. Wil jij je nagels sneller laten groeien? Ontdek dan de voordelen van ons collageen supplement! Je bestelt ze hier in onze webshop.

Skin for Skin heeft 12 tips voor sterke nagels voor je op een rij gezet. Daarnaast helpt deze voeding je bij het verkrijgen van een stralende huid, sterk haar en eveneens sterke nagels.

Lange, mooie en sterke nagels krijg je door goed voor je lijf te zorgen. Wie gezond eet en voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt, zal merken dat de nagels mooi groeien en sterk zijn. Maar met de huidige veelvoorkomende voedingspatronen kan het lastiger zijn om voor lange, sterke nagels te zorgen. Het is slim om dan een aanvulling te zoeken om toch de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. De collageen tabletten van Skin for Skin kunnen je hierbij helpen. Je kunt direct online ons collageen kopen.

Load More

Scroll to Top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!