Wat kun je doen aan droog haar?

Droog haar wordt vaak veroorzaakt door het gebrek aan talg op je hoofdhuid en de conditie van je haarschubben.

De talgproductie

Bij droog haar is de talgproductie vaak aan de lage kant. Dit kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een hormoonschommelingen in je lichaam vanwege een zwangerschap, de overgang of medicatiegebruik. Daarnaast kun je ook zelf invloed hebben op de aanmaak van te weinig talg. Bijvoorbeeld doordat je je haar (te) vaak wast of regelmatig in het zwembad of de zee zwemt. Ook tekorten aan bepaalde vitamines, zoals vitamine A, kunnen zorgen voor een verminderde talgproductie. Skin for Skin heeft deze vitamines toegevoegd aan het haarsupplement.

De conditie van je haarschubben

Wanneer je haarschubben niet goed aansluiten, kan je haar sneller droog worden doordat het vocht gemakkelijker uit je haar kan ontsnappen. De oorzaak voor het niet goed aansluiten van je haarschubben kan liggen in het beschadigen van je haar. Dit kan komen door het verven van je haren, overmatige blootstelling aan hitte door het gebruik van stylingtools of door overmatig gebruik van je borstel of kam.

Het haarsupplement van Skin for Skin ondersteunt en voedt de hoofdhuid van binnenuit! Wat kun je doen aan droog haar? Gebruik het haarsupplement van Skin for Skin om de talkproducten en de conditie van je haarschubben van binnenuit te verbeteren.

Shop het haarsupplement hier

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Scroll to Top
Wat kun je doen aan droog haar?

Ein Geschenk für jeden

Tage
Stunden
Minuten
Sekunden

Unser Geschenk an sie diese Woche

* Der Rabatt wird automatisch auf der Checkout-Seite hinzugefügt

Am gesamten Osterwochenende

10% Osteraktion!

Auf alle Produkte 10% Rabatt