Skin for Skin slow juice

Drink jezelf mooi met deze slow juice!

Anno 2018 is het ontzettend hot and happening om een beetje op je gezondheid te letten. We willen natuurlijk allemaal gezond ouder worden en er zo lang mogelijk op ons best uitzien. Een slow juice zit vol goede voedingsstoffen die je lichaam goed kan gebruiken. Je lichaam merkt wel degelijk of je die fles frisdrank aan je mond zet, of een juice met vers fruit of groente naar binnen werkt. Bovendien zitten er in sapjes ontzettend veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een gezond lichaam.

Skin for Skin heeft in samenwerking met Blend New Day iets nieuws bedacht! Speciaal voor alle foodies, health fanaten en sapjes-liefhebbers onder ons. Een heerlijke slow juice met veel groenten en een beetje fruit en natuurlijk ons native marine-collageen. De juice zit vol beauty ingrediënten die je gezondheid een instant boost geeft! Benieuwd wat er allemaal in zit en waarom het goed is voor je lijf en huid?

De beauty ingrediënten in de slow juice: Komkommer, broccoli, spinazie, avocado, gember, citroen, appel, peterselie

Komkommer, zit vol met mineralen en hydrateert je huid, doordat het voor 95% uit water bestaat. Daarnaast zorgt het voor een gezond en sterk bindweefsel. Zeker de schil van de komkommer bevat veel goede eigenschappen. Dit is dan ook de reden dat komkommer in de slowjuice niet wordt geschild, maar helemaal wordt gebruikt.

Broccoli kun je het best rauw eten, zo blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk intact. In de slowjuice wordt dan ook rauwe broccoli gebruikt, om alle goede eigenschappen te bewaren.

Spinazie wordt ook rauw verwerkt in de juice. Het is goed voor je immuunsysteem, sterke botten, een gezond hart en de opbouw van spieren.

De avocado in de slowjoice bevat veel goede onverzadigde vetten en vitamine A, B-vitamines, C en E. Deze zijn goed voor je huid, haar, nagels en weerstand. Bovendien geeft avocado een heerlijke romige smaak aan de juice!

Gember werkt ontstekingsremmend en is goed voor je spijsvertering, kalmeert je maag en helpt tegen een opgeblazen gevoel.

Daarnaast bevat de slow juice mango, omdat de vitamines van mango zorgen voor een goede huid- en haarstructuur. Peterselie is een kruid dat ontstekingsremmend en hartversterkend werkt, citroen en appel leveren veel vitamine C.

Drink jezelf mooi met deze slow juice!


En natuurlijk: Skin for Skin!

Tot slot is Skin for Skin aan de slow juice toegevoegd. Skin for Skin bevat een grote hoeveelheid Type 1 collageen en is daarmee de beste keus voor het verbeteren van de huidconditie. Kortom, een slow juice met alle beauty ingrediënten om je gezondheid een boost te geven!

Vind jij het ook zo lastig om aan je dagelijkse behoefte groente en fruit te komen? De slow juice is heerlijk als ontbijt, lunch of lekker sapje tussendoor. Je hoeft dus niet zelf aan de slag met de blender, de slow juices zijn verkrijgbaar op de website van Blend New Day.

 

Skin for Skin handtekening

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Drink jezelf mooi met deze slow juice!