Droge huid

Droge huid

Heb jij vaak last van een droge huid en kom je hier maar niet van af? Er zijn veel oorzaken voor een droge huid en lang niet iedere oplossing werkt bij iedereen.

Hoe ontstaat een droge huid

Als je je huid regelmatig met zeep wast wordt je huid natuurlijk schoon, maar ook letterlijk ‘ontvet’, je wast je huidvetten weg. Doordat het vet uit je huid wegspoelt kan het vocht in de huid makkelijker ontsnappen en ontstaat een droge huid. Wanneer je dus veel gebruik maakt van water en zeep in het dagelijks leven, bijvoorbeeld tijdens je werk heb je een grotere kans op een droge huid. Het is ook mogelijk dat je tijdens je werk in contact komen met stoffen die de huidvetten oplossen. Ook in de winterperiodes waarin je veel gebruik maakt van centrale verwarming kan de lucht in je huis droog aanvoelen. De gure wind en vrieskou buiten helpen ook niet mee.

Droge huid

Hoe behandel je een droge huid

Wanneer je uitdroogt gaat de huid zelf extra huidvetten produceren om de verwijderde vetten te vervangen en je huid te repareren. Dit herstel kost echter tijd en kan worden onderbroken door eerder genoemde negatieve invloeden. Je kan daarnaast gebruik maken van vaseline crèmes die de huid bevochtigen, nadeel hiervan is echter dat deze de huid vaak weer té vet maken. In het geval van een droge huid is het dan ook vaak beter om preventieve maatregelen te nemen in plaats van reactief te werk te gaan.

Droge huid

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Skin for Skin en droge huid

Skin for Skin is een voedingssupplement dat Vitamine C en collageen combineert in een pil. Collageen is een van de meest voorkomende eiwitten ter wereld. Het is zelfs zo dat ruim 30% van de eiwitten in je lichaam bestaan uit collageen. Het houdt de huid stevig en gezond en zorgt voor een soepele werking van het kraakbeen. Tussen je twintigste en vijfentwintigste neemt de hoeveelheid en de aanmaak van het collageen af, dat ga je dus ook merken aan je huid.

Skin for Skin combineert Vitamine C en collageen en bevordert daarmee de werking van je huid, gewrichten en zelfs je organen. Skin for Skin is een volledig natuurlijk product dat geproduceerd wordt uit collageen gewonnen uit vers gevangen vis. Meer informatie over de werking van Skin for Skin is op deze pagina te vinden. Het product komt in een handige capsule die je 1 maal per dag inneemt.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!