• Gratis verzending vanaf € 50,- euro
  • Verbeterd huid, haar en nagels
  • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Veelgestelde vragen

Haaruitval (tegengaan)

Dikker haar krijg je helaas niet zomaar. Het innemen van onze collageensupplementen zorgt ervoor dat de haaruitval gestaakt wordt en het haar weer glanst en er gezond uit ziet. Collageensupplementen kunnen echter niets doen aan de werkelijke structuur van het hoofdhaar: deze wordt niet dikker. Welke haarproducten of voedingssupplementen je ook gebruikt, je haar zal alleen optisch dikker lijken. Doordat het haar door de supplementen gezonder en beter gehydrateerd is en de haren minder uitvallen, lijken haren op de hoofdhuid dikker. Hier vind je meer tips voor het verkrijgen van ’dikker haar’.

De Skin for Skin supplementen zorgen ervoor dat het haar gezonder wordt en minder snel uitvalt. Hierdoor lijkt de haardos voller en glanst het meer.

Onder andere een tekort aan vitamine C veroorzaakt haaruitval. De Skin for Skin supplementen bevatten collageen en vitamine C: één van de belangrijkste vitaminen tegen haarverlies. Vitamine C zorgt er onder andere voor dat ijzer makkelijker in het bloed wordt opgenomen. Het resultaat is dat er meer zuurstof naar de haarfollikels gaat, en deze meer voeding krijgen. De Skin for Skin supplementen tegen onder andere haaruitval bevatten meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C.

Naast het innemen van ons collageen + Vitamine C supplementen zijn er ook nog andere manieren om haaruitval tegen te gaan. Hier lees je nog meer tips over wat te doen tegen haaruitval.

Skin for Skin heeft een collageen voedingssupplement samengesteld dat jou helpt om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Ons collageen supplement bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C. Dit zorgt naast een vermindering van haaruitval en sterker haar voor sterkere nagels, een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en een verbetering van je huid (vermindering van striae en cellulitis). Ons collageen is 100% natuurlijk en is smaakloos.

Haaruitval kun je niet zomaar van de ene op de andere dag stoppen. Je kunt je haaruitval wel aanzienlijk verminderen en voorkomen. Dit kun je doen door de juiste voedingsmiddelen met vitaminen en mineralen tot je te nemen. Natuurlijk vind je vitaminen en mineralen in bepaalde voeding, maar je kunt als aanvulling ook voedingssupplementen nemen die precies die bestandsdelen bevatten die sterk en vol haar ondersteunen. De collageen tabletten van Skin for Skin bevatten de juiste bestandsdelen om je haaruitval aanzienlijk te verminderen. Lees hier meer over ons viscollageen.

Je kunt haaruitval o.a. voorkomen door stress te vermijden, niet te roken, voldoende vitaminen en mineralen tot je te nemen en gezond te eten. Het collageen supplement van Skin for Skin kan je helpen voldoende vitaminen en collageen tot je te nemen. Onze supplementen bevatten vitamine C en collageen en deze twee ingrediënten zijn noodzakelijk voor een mooie, volle bos haar en gaan preventief haaruitval tegen. Hier lees je waarom?

Verlies je meer haar dan anders en weet je niet goed hoe dit komt? Als je last hebt van één of meer van deze symptomen, dan zal dat ongetwijfeld de oorzaak van je haaruitval zijn. Haaruitval wordt veelal veroorzaakt door stress, roken, een tekort aan vitaminen en mineralen en ijzertekort. In dit artikel lees je wat je kunt doen tegen haaruitval. Skin for Skin vertelt je daarnaast graag persoonlijk hoe collageen tabletten kunnen helpen tegen haaruitval.

Fruit met veel vitamine C. Dit zijn voornamelijk citrusvruchten zoals sinaasappels en citroenen, maar ook kiwi’s en kersen bevatten veel vitamine C. Daarnaast zijn bosbessen en aardbeien ook goede fruitsoorten om haaruitval tegen te gaan. Ontdek ook andere voeding die je haar en huid zeer goed doen en ontdek de vele voordelen van onze collageen supplementen.

De meeste mensen ervaren meer haaruitval in de herfst- en lentemaanden. In de maanden augustus, september, oktober en ook in de periode maart/april kun je drie keer zoveel haar verliezen dan je normaal dagelijks verliest. Haar verliezen is normaal (je verliest er zo’n 100 op een dag), ook al is dit vervelend, je kunt er wel rekening mee houden in deze periodes. Lees hier meer over wat je kunt doen tegen haaruitval en hier vind je tips voor het verkrijgen van dikker haar.

Haaruitval wordt veroorzaakt door:

  • Vitaminen en mineralen tekort
  • Stress
  • Roken
  • Zwangerschap
  • Erfelijke aanleg/Alopecia
  • Medicijngebruik
  • IJzertekort

Lees hier meer over wat je tegen haaruitval kunt doen en hoe ons viscollageen je helpt om haaruitval tegen te gaan.

Load More