• Gratis verzending vanaf € 50,- euro
  • Verbeterd huid, haar en nagels
  • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Veelgestelde vragen

Mooie gezonde huid

Door het stofje dat jouw huid van nature al versterkt voldoende aan te vullen. We hebben het hier natuurlijk over: collageen. Na je 25e levensjaar vermindert de natuurlijke aanmaak van collageen ieder jaar met 1%. Door de vermindering van de collageenproductie wordt jouw huid slapper en zo ontstaan o.a. rimpels. Dit proces kun je aanzienlijk vertragen door je huid te versterken met collageen pillen. De 100% natuurlijke collageen plus vitamine C pillen van Skin for Skin helpen jouw collageen niveau op peil te houden zodat je er langer, jonger uit ziet – en je goed voelt! Lees daarnaast onze tips voor een mooie, stralende en egale huid.

Met collageen pillen kun je je huid van binnenuit verbeteren. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat er onder andere voor zorgt dat haar, nagels en huid gezond blijven. Door collageen en vitamine C aan je voedingspatroon toe te voegen, kun je je huid al heel goed van binnenuit verbeteren. Lees hier aanvullende tips voor een mooie en egale huid of bestel ons collageen direct online.

Ja, ons collageen supplement is 100% natuurlijk en bevat in tegenstelling tot drankjes en poeders geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, vulmiddelen en conserveringsmiddelen. Met ons viscollageen kun je een strakkere huid verkrijgen en profiteren van vele andere voordelen voor haar, huid en nagels.

Crèmes gaan je niet helpen om je huid strakker te maken. Dit moet van binnenuit komen en daarom is het van belang dat je de juiste mineralen en vitaminen tot je neemt. De collageen tabletten van Skin for Skin bevatten precies een juiste dagelijkse hoeveelheid collageen en vitamine C voor een zichtbaar verschil naar enige tijd.

Lees hier meer over waarom collageen helpt en hoe het je gezichtshuid echt strakker kan maken. Daarnaast hebben we ook interessante tips voor een mooiere huid voor jou samengesteld.

De vraag: ‘hoe krijg je een mooie huid?’ kan op meerdere manieren beantwoord worden. Een mooie huid krijg je met name door een combinatie van goede huidverzorging, voldoende hydratatie en goed, gezond eten waarbij je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. En dan hebben we het vooral over de juiste vitaminen en mineralen die je huid verstevigen en laten stralen.

Deze vitaminen en mineralen vind je in onze collageen supplementen en kun je direct online bestellen via onze webshop. Ons product helpt je zeker om je huid te verbeteren. Daarnaast hebben wij aanvullende tips samengesteld om een mooie huid te krijgen.

Dankzij collageen blijft je huid jong, stralend en veerkrachtig. Bij een vermindering of tekort aan collageen ontstaan rimpels. Een collageen-crème voorkomt die rimpels echter niet, want collageen kan niet door de huid worden opgenomen. Om collageen in het lichaam op te nemen, moet je het toevoegen aan je voeding. De Skin for Skin collageen supplementen helpen daarom wél om je huid elastisch te houden. Dankzij de hoge concentratie van het natieve collageen is de inname van één pil per dag voldoende om snel resultaat te zien. Wil jij je huid verbeteren en een mooie huid krijgen? Je bestelt onze collageen supplementen online.

Load More