Haaruitval tegengaan met vitamine & voeding

Haaruitval tegengaan met vitamine & voeding

Heb je last van haaruitval en zoek je naar een oplossing om de haaruitval tegen te gaan? Dankzij ons haarsupplement boordevol collageen, Vitamine A, B12 en C, biotien, seleen, zink, koper en silicium kun je de haaruitval verminderen! Op een gegeven moment kunnen zowel mannen als vrouwen last krijgen van dunner haar dat uitvalt. Dat is vervelend, maar je hoeft je er niet bij neer te leggen. Ons haarsupplement is namelijk een goede oplossing voor dit probleem! Daarnaast wordt je haar gezonder en kan het meer gaan glanzen. Bestel het haarsupplement in de shop en ervaar het zelf!

Haaruitval tegengaan op natuurlijke wijze

Onze haren zijn opgebouwd uit de eiwitten Keratine en Collageen. De haren worden gevoed via de bloedvaten die in ons lichaam naar de haarzakjes toegaan. Het is dus belangrijk dat ons haar de juiste haarvitamines krijgt toegevoerd. Dankzij ons haarsupplement kun je de haaruitval op natuurlijke wijze stoppen. Maar hoe? Ons Skin for Skin haar supplement bevat als basis ons eigen natieve viscollageen en Vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten en via die bloedvaten worden onze haren gevoed. Na ons 25ste levensjaar neemt de natuurlijke aanmaak van collageen af, waardoor het haar dus als het ware te weinig zuurstof kan krijgen, kan afsterven en uitvallen. Ons haarsupplement bevat naast collageen en vitamine C ook vitamine A en B12, biotine, seleen, zink, koper en silicium.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Haaruitval tegengaan met vitamine & voeding

Haargroei stimuleren na haaruitval

Naast het tegengaan van haaruitval, helpt ons supplement ook bij het stimuleren van de haargroei na haaruitval. Het innemen van ons haarsupplement zorgt er voor dat het tekort aan haarvitamines en mineralen aangevuld wordt. Dankzij ons haarsupplement valt je haar veel minder uit en is het ook nog eens gezonder! Vitamine C zorgt er namelijk voor dat er meer zuurstof naar de haarfollikels gaat. Je haren worden van binnenuit gehydrateerd, waardoor je haren voller lijken en mooi glanzen. Je haren krijgen van binnenuit een echte gezondheidsboost!

Tips voor het verminderen van haaruitval

Als je last van haaruitval wil stoppen biedt ons haarsupplementen een oplossing. Het tekort aan lichaamseigen collageen wordt aangevuld en je krijgt genoeg haarvitamine binnen. Naast het slikken van dit supplement, kun je zelf ook bijdragen aan haar dat minder uitvalt. Zo kun je onder andere shampoo en verzorgingsproducten gebruiken zonder parabenen en andere chemische toevoegen. Daarnaast komt roken je haarconditie en haargroei niet ten goede! De bloedvaten in je hoofdhuid vernauwen en krijgen niet genoeg zuurstof. Je kunt de sigaretten dus beter laten liggen.

Het innemen van ons haarsupplementen zorgt ervoor dat de haaruitval gestaakt wordt en het haar weer glanst en er gezond uit ziet.

Haaruitval tegengaan met vitamine & voeding
Skin for Skin haarsupplement

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Wil jij haaruitval tegengaan?

Ben je overtuigd van wat ons haarsupplementen met ons collageen en Vitamine C kunnen betekenen voor je haar? Ervaar de voordelen zelf en plaats een bestelling in de shop! Neem iedere dag tijdens een maaltijd een supplement. Je zult al snel resultaat zien. Je haren ogen dikker en glanzen prachtig! Wil je meer weten over wat ons haarsupplement kan doen tegen haaruitval? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de werking! Je kunt ons ook bellen of Whatsappen als je dat fijner vindt! We zijn bereikbaar op 06-13303503.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Haaruitval tegengaan met vitamine & voeding