Het product

Skin for Skin

  •  Voor de verzorging van huid, haar en nagels

De ervaringen met Skin for Skin

  • Een vitaler gevoel
  • Helpt de huid er stralender uit te zien
  • Voller uitziende haren en nagels

100% puur. Rechtstreeks uit de natuur.

Zonder toevoegingen wordt de olie geëxtraheerd en omgezet tot poeder om een krachtigere dosis te kunnen maken. In poedervorm is de concentratie Collageen veel sterker dan in vloeibare vorm, en zo maken we een puur product in een handige, kleine capsule.

Skin for Skin capsules - Vrijstaand

De kracht van de natuur voor een krachtige huid. Biologisch, zonder enige toevoegingen. Laat de natuur je helpen en geniet van de kracht in je huid!

De kracht van de natuur - Skin for Skin
Capsules op lepel - Skin for Skin

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt. De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

Ik ben Babette, 47 jaar en ik gebruik Skin for Skin nu ongeveer 4 maanden. Wat ik echt fantastisch vind om te merken is dat mijn “fronsrimpel” duidelijk veel minder diep is. Ook de rest van mijn huid voelt gladder aan en ziet er voller uit!

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels.

Bezoek de shop

Bekijk verkooppunten