Het product

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt. De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

Samengesteld uit de beste ingredienten


Natief viscollageen

Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan collageenvorming voor de normale werking van de huid, botten, kraakbeen en bloedvaten.

Optimaal geproduceerd

Het collageen in Skin for Skin wordt door het specifieke proces zó intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolisaat of peptides (waarbij het collageen verknipt wordt), is het natief collageen nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid hydrolisaat.

De ultieme dosis

Onderzoeken tonen aan dat men met inname van 40 mg natief collageen al effect merkt. De capsule van Skin for Skin bestaat uit een dagelijkse dosis van 200 mg collageen en 20 mg vitamine C.

Maximaal resultaat

Wil je maximaal resultaat met Skin for Skin? Houd je dan goed aan onze gebruiksvoorwaarden:

  • Neem één dosis Skin for Skin in per dag
  • Inname het liefst op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt met water
  • Voorkom inname met zuivel (melk hindert de opname)

Gebruikers ervaren met Skin for Skin:

  • Een vitaal gevoel
  • Behoud van een gehydrateerde en stralende huid
  • Vol uitziende en stralende haren
  • Sterke en gezonde nagels