Hoe krijg je een mooie, stralende huid?

Hoe krijg je een mooie stralende huid?

Een mooie huid krijg je vooral door een combinatie van voldoende hydratatie, een goede huidverzorging en goed, gezond eten waarbij je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Hierbij hebben we het name over de juiste vitaminen en mineralen die je huid verstevigen en laten stralen. Deze vitaminen en mineralen zijn verwerkt in onze collageen supplementen en kun je direct online bestellen via onze webshop.

Wil jij ook een gezonde, stralende en egale huid?

Wij willen er natuurlijk allemaal zo verzorgd mogelijk uitzien. Helaas komt het vaak voor dat onze huid niet straalt zoals wij dit zouden willen. Puistjes, oneffenheden en grove poriën zijn een veelvoorkomend probleem. Ook het weer is van invloed op onze huid. Je herkent het wel; je huid voelt in de koudere maanden droog aan en schilfert. Hoe je ervoor zorgt dat jouw huid mooi en gezond blijft? Wij helpen je hierbij.

Vijf huidtypes

De conditie van je huid heeft grotendeels te maken met jouw levensstijl en de manier waarop jij je huid verzorgt. Er zijn vijf belangrijke huidtypes die wij onderscheiden:

 • Normale huid
 • Droge huid
 • Vette huid
 • Gecombineerde huid
 • Gevoelige huid

Factoren die je huid beïnvloeden

Ongeacht je huidtype, kun je zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van je huid. Er zijn namelijk zowel externe als interne factoren die je huid beïnvloeden. Externe factoren zoals UV-licht, roken en temperatuurverschillen beschadigen je huid zonder dat je dit door hebt. Vettig eten, weinig water drinken, overmatig alcoholgebruik en een tekort aan essentiële voedingsstoffen zijn interne factoren die tevens van invloed zijn op je huid. Gelukkig zijn er veel dingen die we kunnen doen om onze huid te verbeteren en mooi te houden.

Hoe je huid mooier maken?

Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat jouw huid mooier en stralend wordt. Dit zijn bijvoorbeeld oplossingen van binnen- of buitenuit. Wij zullen deze twee opties behandelen en je van de beste tips voorzien, zodat je voortaan stralend door de dag gaat!

Je huid verbeteren van binnenuit

Je huid verbeteren van binnenuit heeft te maken met je voeding. Wanneer je ontgiftingsorganen het moeilijk krijgen, kan je lichaam er bijvoorbeeld voor kiezen om gifstoffen via de huid te lozen. Hierdoor ontstaan puistjes en rode plekken. Onderstaand een aantal tips om je huid mooier te maken van binnenuit:

 1. Een gezonde voeding is erg belangrijk. Let erop dat je niet te veel suiker, zout of vet binnenkrijgt.
 2. Gezonde voeding en een goede nachtrust doen wonderen met je huid.
 3. Probeer ook veel water te drinken; 1,5 tot 2 liter per dag. Hierdoor krijgt je huid zijn elasticiteit terug en droog je minder snel uit.
 4. Lukt het niet om altijd gezond te eten? Kies er dan voor om voedingssupplementen te gebruiken. Vitamine C, vitamine B en collageen zijn een aantal voorbeelden.

Een natuurlijke facelift! Door veel te lachen en gekke bekken te trekken, train jij je gezichtsspieren, waardoor je huid strakker wordt en lijntjes vervagen.

Je huid verbeteren van buitenuit

Ook kun je je huid van buitenuit verbeteren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van beautyproducten om puistjes te voorkomen of om een droge huid tegen te gaan. Onze tips:

 1. Het reinigen van je (gezichts)huid is erg belangrijk. Zeep is hiervoor niet geschikt, omdat dit het beschermende talglaag van je huid aantast. Gebruik hiervoor een reinigingslotion of was je gezicht alleen met water.
 2. Neem in je gezichtsschoonmaak ook je hals en decolleté mee.
 3. Scrubben is ook een goede manier om je huid weer wat lucht te geven en hiermee puistjes te voorkomen. Scrub niet meer dan drie keer per week, anders zal je je huid juist beschadigen.

Hoe krijg je een mooie huid zonder puistjes?

Als jij vooral last hebt van puistjes dan kun je het beste op je voeding letten en beautyproducten gebruiken die puistjes voorkomen. Lees de tips voor het verbeteren van je huid van binnenuit en buitenuit om een mooie huid te krijgen zonder puistjes.

Maskers voor een egale huid

Ook kun je ervoor kiezen om maskers te gebruiken voor een egale huid. Deze zijn overal te koop, maar je kunt ze ook zelf maken. Bekijk hier de leukste (en lekkerste ☺) DIY-gezichtsmaskers.

Het geheim voor een mooie huid

In onze online shop bieden wij voedingssupplementen aan, waar jouw huid flink van gaat stralen. Heb je een vraag of wil je meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons ook bellen of WhatsAppen op 06-13303503.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!