Juice it Up with Skin for Skin!

Juice it Up with Skin for Skin!

Ben jij ook zo enorm gevoelig voor beauty en health trends? Stiekem in de hoop dat als je iedere trend maar enthousiast meedoet, je huid nóg stralender wordt. Ook ik maak me hier dagelijks schuldig aan. Toen ik hoorde van slowjuices was ik dan ook meteen enthousiast. Mijn dag beginnen met een heerlijke sap die ook nog eens enorm healthy is voor je lichaam en huid? Hallo, wanneer kan ik beginnen?

Ik ben absoluut niet iemand die ‘s morgens zeeën van tijd heeft om uren in de keuken te staan. Niet dat ik het er niet voor over heb, maar het geeft zo enorm veel rommel! En heel eerlijk, die tijd lig ik liever nog even warm onder de dekens. Daarnaast bestaat mijn fruitvoorraad vaak uit niet meer dan een appeltje of bruine banaan, waardoor mijn enthousiasme snel weer afneemt. Dat healthy sapje schiet er dan 9 van de 10 keer bij in en het ontbijt bestaat al gauw weer uit een broodje hagelslag met roomboter (oeps, guilty..).

Waarom slowjuicen?

Wanneer ik trek in iets zoets heb gooi ik het liefst een voorraad bananen, aardbeien, wat jus d’orange en ijs of kwark in de blender. Makkelijk en snel, voor een heerlijke zoete smoothie. Toch krijg je hiermee flink wat suiker binnen en het is niet bepaald healthy! Natuurlijk is het veel gezonder om bergen groente in je sapje te gooien, maar dan wordt het er vaak niet lekkerder op…

Een slowjuice is een verse, koudgeperste sap van een flinke dosis groente en (een klein beetje) fruit. De voedingsstoffen van de groente en het fruit blijven intact, omdat ze met schil en al de slowjuicer in gaan. Zo krijg je alle vitamines binnen, ook die net onder de schil zitten. Super goed voor je dus, maar lang niet zo lekker als die zoete smoothie met een flinke schep ijs.. En zo’n slowjuicer is wel weer een flinke aanschaf!

Juice it Up with Skin for Skin!

Het béste beautysap

Wat was ik blij dat ik online “Blend New Day” tegenkwam! Brenda en Daniel hebben verschillende sappen samengesteld, elk met eigen gezondheidsvoordelen. Die – met een behoorlijke groentedosis – toch echt enorm lekker zijn.

Een samenwerking met Skin for Skin kon daarom niet uitblijven. Een beauty/healthy sapje met collageen, die je huid, haar en gezondheid een instant boost geeft. Het sap is 100% natuurlijk en de beste combinatie van komkommer, broccoli, spinazie, avocado, gember, citroen, appel, peterselie en het collageen van Skin for Skin. Wil je hier meer over lezen of de sap meteen bestellen? Ik kan je verzekeren, je wilt nooit meer anders!

Skin for Skin handtekening

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Juice it Up with Skin for Skin!