Wil je je nagels sneller laten groeien?

Het laten groeien van je nagels duurt best wel lang. Wij kunnen je gelukkig vertellen dat we een supplement hebben ontwikkeld waardoor je onder andere je nagels sneller kunt laten groeien. Als je wilt dat je nagels sterker zijn of sneller gaan groeien, moet je meer vitamines en collageen tot je nemen. De slechte staat van je nagels kan namelijk liggen aan een vitamine- of collageentekort. Dit probleem is op te lossen dankzij de collageen supplementen van Skin for Skin. Deze voedingssupplementen zitten vol met collageen en vitamine C, waardoor je nagels weer sneller zullen gaan groeien! Je zult al snel langere én sterke nagels hebben.

Ons collageen laat je nagels sneller groeien

Wanneer je wilt dat je nagels sneller gaan groeien, is ons collageen de uitkomst voor jou! Maar wat doet ons collageen precies voor je nagels? Collageen is een eiwit dat veel voorkomt in je lichaam en er onder andere voor zorgt dat je nagels stevig blijven en groeien. Helaas wordt de productie van collageen steeds minder wanneer je ouder wordt, de productie van collageen neemt gemiddeld vanaf je 25e af. Als je je mooie stevige nagels wilt behouden, moet je dit collageenverlies aanvullen met onze voedingssupplementen waarin collageen en vitamine C verwerkt zijn.

Onze collageensupplementen zijn anders dan de meeste andere supplementen. Het collageen dat ervoor zorgt dat je nagels sneller groeien is namelijk afkomstig van vis gevangen in de Noordzee. Ons collageen is het allerbeste collageen omdat de structuur van ons collageen erg lijkt op de structuur van menselijk collageen. Doordat er ook nog vitamine C in ons supplement zit, worden je nagels sterker en langer en scheuren ze ook nog eens veel minder snel! Laat je nagels sneller groeien dankzij de voedingssupplementen van Skin for Skin! Je zult al snel resultaat zien.

Skin for Skin maakt gebruik van een gepatenteerde, natuurlijke methode om het collageen uit de vissenhuiden te halen. Doordat de eiwitstructuur heel erg lijkt op dat van de mens, hoef je maar één capsule per dag in te nemen met bijvoorbeeld water. Je krijgt geen onnodige suikers binnen, want er zijn geen smaak-en zoetstoffen toegevoegd aan de supplementen.

Nagels sneller laten groeien

Skin for Skin kan nog meer betekenen voor je lichaam

Skin for Skin kent nog veel meer voordelen dan alleen het sneller laten groeien van je nagels. Onze voedingssupplementen zorgen namelijk ook voor een beter gehydrateerde huid, glanzender haar, minder haaruitval, vermindering van striae en vermindering van cellulitis!

Hoe Skin for Skin ontstond

Het begon allemaal toen co-founder Mardien Radewalt-Brouwer worstelde met het vinden van hét perfecte huidverzorgingsproduct dat werkte voor haar huid. Jarenlang probeerde ze allerlei dure producten en schoonheidsbehandelingen uit, maar niets zorgde ervoor dat haar huid dusdanig verbeterde dat ze tevreden was met het resultaat. De oplossing kwam op het moment dat ze de hoop eigenlijk al opgegeven had. Via het bedrijf van haar man kwam ze erachter dat er veel collageen in vis zit. Er ging een wereld voor haar open en Skin for Skin ontstond.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Laat je nagels sneller groeien met de hulp van ons collageen!

Ben je ervan overtuigd dat ons voedingssupplement je nagels sneller kan laten groeien? Bestel de capsules dan snel in de shop en je zult zelf ervaren dat je nagels echt gaan groeien. Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de supplementen die ervoor zorgen dat je je nagels sneller kunt laten groeien kun je gerust contact met ons opnemen! Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, te bellen of te Whatsappen.

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels. Koop nu