Nagels sneller laten groeien

Gouden tip om nagels sneller te laten groeien

Het laten groeien van je nagels duurt best wel lang. Al helemaal als je niet kunt stoppen met nagelbijten. Gelukkig kunnen wij je vertellen dat we de gouden tip voor jou hebben! Wij hebben een natuurlijk supplement ontwikkeld waardoor jij je nagels sneller kunt laten groeien, en wat ondersteunt bij het krijgen van mooie nagels!

Als je wilt dat je zwakke nagels sterker worden, is het erg belangrijk om meer vitamines en collageen tot je te nemen. De slechte staat van je nagels kan namelijk liggen aan een vitamine- of collageentekort. Dit probleem is op te lossen dankzij onze collageen supplementen. Onze voedingssupplementen zitten vol met collageen en vitamine C, en zorgen ervoor dat je nagels weer sneller zullen gaan groeien!

Wil jij je nagels ook sterker maken? Een goede verzorging staat voorop en kan heel erg veel verschil maken. Verzorg je nagelriemen en vijl je nagels als jij je nagels wilt versterken. Lees hier onze tips voor sterke en gezonde nagels.

Ons collageen laat je nagels sneller groeien

Collageen is een eiwit dat veel voorkomt in je lichaam en er onder andere voor zorgt dat je nagels stevig blijven en groeien. Helaas wordt de productie van collageen steeds minder wanneer je ouder wordt, de productie van collageen neemt gemiddeld vanaf je 25e af. Als je je mooie stevige nagels wilt behouden, moet je dit collageenverlies aanvullen met onze voedingssupplementen waarin collageen en vitamine C verwerkt zijn.

Natuurlijke methode

Onze collageensupplementen zijn anders dan de meeste andere supplementen. Ons collageen is namelijk afkomstig van vis gevangen in de Noordzee. Wij maken gebruik van een gepatenteerde, natuurlijke methode om het collageen uit de vissenhuiden te halen. Hierdoor komt het erg dicht in de buurt van de structuur van menselijk collageen.

Doordat er naast vitaminen D ook vitaminen C in ons supplement zit, worden je broze nagels sterker en langer. Daarnaast scheuren ze veel minder snel! Laat je nagels sneller groeien dankzij de voedingssupplementen van Skin for Skin! Je zult al snel resultaat zien.

Een capsule per dag voor langere nagels

Je hoeft maar één capsule per dag in te nemen met water als jij je nagels wilt laten groeien. Je krijgt geen onnodige suikers binnen, want er zijn geen smaak-en zoetstoffen toegevoegd aan de supplementen.

Nagels sneller laten groeien

Bijkomende voordelen

Skin for Skin kent nog veel meer voordelen dan alleen het krijgen van gezonde, lange nagels. Onze voedingssupplementen zorgen namelijk ook voor een beter gehydrateerde huid, glanzender haar, minder haaruitval, vermindering van striae en vermindering van cellulitis!

Hoe Skin for Skin ontstond

Het begon allemaal toen co-founder Mardien Radewalt-Brouwer worstelde met het vinden van hét perfecte huidverzorgingsproduct dat werkte voor haar huid. Jarenlang probeerde ze allerlei dure producten en schoonheidsbehandelingen uit, maar niets zorgde ervoor dat haar huid dusdanig verbeterde dat ze tevreden was met het resultaat.

De oplossing kwam op het moment dat ze de hoop eigenlijk al opgegeven had. Via het bedrijf van haar man kwam ze erachter dat er veel collageen in vis zit. Het essentiële middel voor een stralende huid. Er ging een wereld voor haar open en ze ontdekte de vele mogelijkheden van natuurlijk collageen. Dit was het begin van Skin for Skin.

Nagels sneller laten groeien

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Laat je nagels sneller groeien dankzij ons collageen!

Wil jij je nagels sneller laten groeien? Bestel de capsules dan snel in de shop en je zult zelf ervaren dat je nagels echt gaan groeien. Je kan de collageen capsules per maand, per twee maanden, per half jaar en per jaar bestellen.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de supplementen die ervoor zorgen dat je je nagels sneller kunt laten groeien kun je gerust contact met ons opnemen! Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, te bellen of te Whatsappen.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!