Nagels sneller laten groeien

Gouden tip om nagels sneller te laten groeien

Het laten groeien van je nagels duurt best wel lang. Al helemaal als je niet kunt stoppen met nagelbijten of je nagels te zwak zijn en steeds afbreken. Gelukkig kunnen wij je vertellen dat we de gouden tip voor jou hebben! Wij hebben een natuurlijk supplement ontwikkeld waardoor jij je nagels sneller kunt laten groeien, en wat ondersteunt bij het krijgen van mooie, sterke nagels!

Als je wilt dat je zwakke nagels sterker worden, is het erg belangrijk om meer vitamines en mineralen tot je te nemen. De slechte staat van je nagels kan namelijk liggen aan een vitaminetekort. Dit probleem is op te lossen dankzij ons supplement. Ons haarsupplement bevat verschillende vitamines en mineralen, en heeft een positief effect op het sneller laten groeien van de nagels en het versterken van de nagels.

Wil jij je nagels ook sterker maken? Een goede verzorging staat voorop en kan heel erg veel verschil maken. Verzorg je nagelriemen en vijl je nagels als jij je nagels wilt versterken. Lees hier onze tips voor sterke en gezonde nagels.

Ons supplement laat je nagels sneller groeien

Ons haarsupplement hebben wij zorgvuldig samengesteld, met als basis ons eigen collageen aangevuld met verschillende vitamines en mineralen. Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in ons lichaam. Na ons 25ste levensjaar neemt de natuurlijk aanmaak van collageen af. Vitamine C is de bouwstof van collageen, wat van belang is voor de bloedvaten, botten, kraakbeen en de huid. Ons eigen natieve viscollageen met vitamine C is dus een hele mooie basis van ons supplement.

Aan ons haarsupplement zijn verder de volgende vitamines toegevoegd: Seleen, zink, biotine, koper en Vitamine A en B2. Seleen en zink dragen bij aan het behoud van normale nagels en zijn goed voor de nagels. De reviews over ons haarsupplement wat betreft de nagelgroei en de sterkte van de nagels zijn lovend!

Nagels sneller laten groeien

Een capsule per dag voor langere nagels

Je hoeft maar één capsule per dag in te nemen met water als jij je nagels wilt laten groeien. Je krijgt geen onnodige suikers binnen, want er zijn geen smaak-en zoetstoffen toegevoegd aan de supplementen. Ons haarsupplement mag tijdens een maaltijd worden ingenomen, super makkelijk dus!

Bijkomende voordelen

Skin for Skin kent nog veel meer voordelen dan alleen het krijgen van gezonde, lange nagels. Onze voedingssupplementen zorgen namelijk ook voor een beter gehydrateerde huid, glanzender haar en minder haaruitval!

Nagels sneller laten groeien

Hoe Skin for Skin is ontstaan

Het begon allemaal toen co-founder Mardien Radewalt-Brouwer worstelde met het vinden van hét perfecte huidverzorgingsproduct dat werkte voor haar huid. Jarenlang probeerde ze allerlei dure producten en schoonheidsbehandelingen uit, maar niets zorgde ervoor dat haar huid dusdanig verbeterde dat ze tevreden was met het resultaat.

De oplossing kwam op het moment dat ze de hoop eigenlijk al opgegeven had. Via het bedrijf van haar man kwam ze erachter dat er veel collageen in vis zit. Het essentiële middel voor een stralende huid. Er ging een wereld voor haar open en ze ontdekte de vele mogelijkheden van natuurlijk collageen. Dit was het begin van Skin for Skin.

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Laat je nagels sneller groeien!

Wil jij je nagels sneller laten groeien? Bestel de capsules dan snel in de shop en je zult zelf ervaren dat je nagels echt gaan groeien.

Wanneer je eerst nog wat meer wilt weten over de supplementen die ervoor zorgen dat je je nagels sneller kunt laten groeien kun je gerust contact met ons opnemen! Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen, te bellen of te Whatsappen.

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!