Ochtendritueel van: Geeske - Salesmanager bij Skin for Skin

Ochtendritueel van: Geeske – Salesmanager bij Skin for Skin

Iedere maand vragen we een Skin for Skin-liefhebster het hemd van het lijf over haar ochtendritueel. Vandaag is dat niemand minder dan Geeske Harmsma, sales manager bij Skin for Skin.

Ochtendritueel van: Geeske - Salesmanager bij Skin for Skin

Geeske’s ochtendritueel:

Voordat ik ga slapen check ik op mijn telefoon altijd even of mijn wekker wel écht aan staat. Het is me namelijk al zo vaak overkomen dat deze uiteindelijk niet is afgegaan.. Gelukkig kan ik tijdens dat soort momenten aardig goed op mijn biologische klok vertrouwen.

Wanneer mijn wekker me dan op een heel subtiele (ahum) manier wakker maakt, snooze ik een flink aantal keren, om me daarna te realiseren dat ik er toch écht uit moet. Het plan om mijn outfit alvast klaar te leggen voordat ik ga slapen gaat toch niet helemaal zoals gedacht..

Na het uitkiezen van mijn kleding loop ik naar de keuken om even met de luid miauwende kittens te knuffelen. Als ik de kittens stil heb gekregen met een grote bak voer, begin ik aan mijn eigen me-time. Ik begin met Skin for Skin en een groot glas water. Zo start ik de dag met veel energie en onderhoud ik mijn beauty from within, door mijn collageen niveau op peil te houden.

Ochtendritueel van: Geeske - Salesmanager bij Skin for Skin

Dan loop ik naar de badkamer voor de rest van mijn beautyroutine: douchen, opmaken en haren in model brengen. Al kijkend naar de klok denk ik: ,,Oeps, ik moet wel opschieten!’’ Snel even ontbijten, wat vaak eindigt in een crackertje met smeerkaas.. Ik ben blij als ik eenmaal fris en fruitig (en vooral optijd) op mijn werk aankom! Als ik tenminste niks vergeten ben..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Ochtendritueel van: Geeske - Salesmanager bij Skin for Skin