Ochtendritueel van: Mardien Radewalt-co-founder Skin for Skin

Ochtendritueel van: Mardien Radewalt-co-founder Skin for Skin

Iedere maand nemen we een kijkje in het ochtendritueel van een ware Skin for Skin liefhebber. Vandaag vertelt Mardien Radewalt, co-founder van Skin for Skin, over haar (soms best wel drukke) ochtendritueel. Wil je weten hoe mijn ochtendritueel er meestal uitziet? Lees dan vooral verder.

Mijn (veel te) drukke ochtendritueel

Tijdens het smeren van de broodjes voor de kinderen, zie ik op de klok dat ze over tien minuten – oeps! – de deur al uit moeten. Mission impossible, zoals eigenlijk iedere morgen wel. Inwendig mopperend tegen mezelf door slecht time-management scharrel ik de winterjassen en rugzakken bijeen. Ik roep de kinderen dat ze naar beneden moeten komen om te eten en drinken. Nog gauw even tandenpoetsen en de kinderen kunnen naar school. Terwijl ik ze lachend uitzwaai, draaien mijn gedachten al overuren over de rest van de dag.Ochtendritueel van: Mardien Radewalt-co-founder Skin for Skin

WAT TREK IK AAN?

Ik lees weleens in tijdschriften dat het zo enorm veel tijd zou schelen om ’s avonds je kleding alvast klaar te leggen voor de volgende morgen. Toch is die lifehack denk ik niet helemaal voor míj weggelegd. Waar moet ik naar toe, wat moet ik daar doen en wat is de weersverwachting? Deze dingen heb ik altijd in gedachten bij de keuze uit een comfy outfit of een va-va-voom outfit.. Je begrijpt dat vanwege mijn gebrek in planning en tijdmanagement, ik bijna iedere dag toegeef aan de comfy look..

Breakfast struggles

Die tijd die ik onder andere voor de spiegel doorbreng, gaat vaak ten koste van mijn ontbijt. “Zo’n vier procent van de vrouwen ontbijt volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) slechts één keer per week of helemaal niet.” Zo te zien ben ik dus echt niet de enige met deze struggles in de morgen. Een wasje draaien, even snel wat opruimen en hop aan het werk. Ja hoor, wéér dat ontbijt vergeten! Ik gooi dan gelukkig wel altijd een stuk fruit in mijn tas, om toch íets gezonds binnen te krijgen.

Toch pak ik een rustmomentje voor mezelf wanneer ik opsta. Ik vind het ondanks de hedendaagse drukte toch heel belangrijk om goed voor mezelf te blijven zorgen. Daarom neem ik direct na het opstaan Skin for Skin met een glas water en begin ik mijn beautyritueel. Ik reinig en voed mijn huid van buitenaf en zorg dat ik mijn collageenleven op peil houdt van binnenuit. Zo blijft mijn huid zowel van binnen als van buiten gehydrateerd. Éven een paar minuutjes werk, maar het zorgt ervoor dat ik me de hele dag fris en verzorgd voel..

Skin for Skin handtekening

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Ochtendritueel van: Mardien Radewalt-co-founder Skin for Skin