Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !

Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !

Sinds september dit jaar is het team van Skin for Skin uitgebreid met een online- en content marketeer; Daniëlle van der Sloot. Als vast onderdeel van onze blog werd het de hoogste tijd dat Daniëlle haar ochtendritueel met ons zou delen!

Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !

Hoe laat ik mijn wekker ook zet: het is altijd te vroeg! Ik zet ik mijn wekker altijd een kwartier tot 20 minuten te vroeg; because i love to snooze! Na het checken van mijn telefoon neem ik altijd direct mijn dosis Skin for Skin collageen. Ik bewaar het zakje met de capsules op mijn nachtkastje, zodat ik het niet kan vergeten. Doordat ik gelijk na het opstaan de capsule inneem heeft het collageen ook de juiste tijd om zijn werk te doen, voordat ik mijn ontbijt naar binnen werk.

Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !

Vervolgens begint mijn vaste ochtendritueel: Reinigen, hydrateren en een vaste make-up routine. Hier neem ik ongeveer 10 minuten de tijd voor en ondertussen neem ik in mijn hoofd mijn kledingkast door van A tot Z om te bedenken wat ik die dag aan ga trekken; Multitasking it is 😉 Hoe mijn garderobe zich ook uitbreidt in de loop der jaren, toch heb ik elke dag echt ‘niks’ om te dragen… Kennen jullie dat probleem?

Vaak ontbijt ik op kantoor (want ik heb altijd tijdnood) maar het ideale ontbijtje is naar mening toch echt ontbijt op bed. Ik probeer altijd met veel fruit te ontbijten, zodat ik mijn lading vitaminen alvast binnen heb voordat de dag begint.

Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !

Ergens ben ik wel jaloers op ochtendmensen haha! Het lijkt me heerlijk om de dag bijvoorbeeld te beginnen een rondje hardlopen langs het water… Wie weet zet ik dat op mijn lijstje met goede voornemens! * voor 2025 bijvoorbeeld 😉

X- Daniëlle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Het Ochtendritueel van onze online marketeer Daniëlle, met collageen !