Het verhaal van Mardien: co-founder Skin for Skin

Hi! Ik ben Mardien Radewalt-Brouwer, co-founder van Skin for Skin, moeder van drie en wervelwind in het algemeen. Ik ben dagelijks lekker druk met mijn gezin, werk en alles wat er in mijn gezellige sociale leven komt kijken.

Skin for Skin komt voort uit de worsteling die ik zelf altijd had met het vinden van de juiste producten voor mijn huid. Ik ben nu 38 jaar en heb mijn hele leven al veel huidproblemen gekend. Eczeem-aanvallen, een extreme droge huid, ik weet er alles van. Al die jaren probeerde ik van alles uit, dure crèmes, kostbare schoonheidsbehandelingen en dermatologen.

Het lastige is dat ik een heel gevoelige huid heb, dus mijn keuze qua crèmes blijft beperkt. Ik had mijn huidproblemen eigenlijk al wel een beetje geaccepteerd, totdat ik via het bedrijf van mijn man in contact kwam met de wereld van collageen.

Collageen helpt

Mijn echtgenoot is mede-eigenaar van een bedrijf waar verse Noordzee-vis wordt verhandeld. Hij zocht contact met een biochemicus, omdat hij nieuwsgierig was naar wat je nog meer met vis kunt doen. Zo blijkt de huid van vis barstensvol waardevolle voedingsstoffen te zitten, waaronder collageen! Hij had een manier gevonden om het collageen op een zo natuurlijk mogelijke manier te extraheren en maakte daar capsules van.

Collageen had ik al weleens van gehoord, vaak in combinatie met reclames voor anti-rimpel crèmes. Ik wist echter niet dat collageen naast het verminderen van rimpels, ook goed was voor het versterken van je botten en dat je haar en nagels er een boost van krijgen. Reden genoeg voor mij om graag als proefpersoon te fungeren voor deze nieuwe collageencapsules.

Wat schetste mijn verbazing toen ik, na een tijdje de capsules te hebben gebruikt, al zoveel complimentjes kreeg van mijn omgeving! ‘Wat zie je er goed uit’, ‘Je straalt gewoon!’ en zelfs mijn schoonheidsspecialiste merkte op: ‘Wat is je huid lekker rustig tegenwoordig, heb je een nieuwe crème?’ Ik was uiteraard zelf ook enthousiast en heb de capsules door verschillende mensen laten proberen. Dat was de geboorte van Skin for Skin!

Voordelen

Inmiddels zijn we al weer enige tijd verder en zijn er steeds meer tevreden Skin for Skin-gebruikers. Het grote verschil tussen Skin for Skin en andere voedingssupplementen is dat wij geen wonderen beloven. Iedereen merkt de voordelen van het collageen weer op een andere manier. Sommige mensen hebben veel minder last van huidproblemen, andere klanten merken het aan hun haar en nagels. Wij weten dat Skin for Skin de huid van binnenuit beschermt en voedt en dat kun je aan de buitenkant terugzien.

De beste versie van jezelf!

Het gaat voor mij niet om een rimpelvrij leven. Rimpels zijn meer dan zichtbare lijntjes in ons gezicht, onze rimpels vertellen een verhaal. Ik vind het belangrijk om te genieten in het leven en lachrimpels horen daar gelukkig gewoon bij. Maar we willen er als dames uiteraard wel zo goed mogelijk uit zien. Met Skin for Skin ga je voor de beste versie van jezelf!

Skin for Skin is inmiddels voor heel veel tevreden gebruikers een vast onderdeel van hun daily beauty routine geworden. Zoals je dagelijks fruit neemt, kun je ook van Skin for Skin een goede gewoonte maken. Op die manier houd je je collageenlevel hoog en dat zie je terug!

Alle positieve reacties over Skin for Skin geven mij zoveel voldoening. Ik hoor van klanten hoe tevreden ze zijn en hoe blij ze zijn met de resultaten. Of je nu veel last van huidproblemen hebt, of gewoon graag het beste wil voor je huid; Skin for Skin helpt! En het mooiste is dat ons product honderd procent natuurlijk is.Have a beautiful day