Het verhaal van Mardien – Co-founder Skin for Skin

Over ons

Hi, ik ben Mardien Radewalt-Brouwer, co-founder van Skin for Skin, moeder van drie en wervelwind in het algemeen. Ik ben dagelijks druk met mijn gezin, werk en alles wat er in mijn gezellige sociale leven komt kijken.

Skin for Skin komt voort uit een worsteling die ik zelf altijd had met het vinden van de juiste producten voor mijn huid. Ik ben nu 38 jaar en mijn hele leven al op zoek naar de juiste behandeling voor mijn gevoelige huid. Al die jaren probeerde ik van alles uit; dure crèmes, kostbare schoonheidsbehandelingen en dermatologen. Door mijn gevoelige huid blijft mijn keuze qua crèmes ook enorm beperkt. Ik had mijn zoektocht eigenlijk al opgegeven, totdat ik via het bedrijf van mijn man in contact kwam met de wereld van collageen.

Skin for Skin

Mijn echtgenoot is mede-eigenaar van een bedrijf waar verse Noordzee-vis wordt verhandeld. Hij zocht contact met een biochemicus, omdat hij nieuwsgierig was naar wat je nog meer met vis kunt doen. Zo blijkt de huid van vis boordevol collageen te zitten! Hij heeft een manier gevonden om het collageen op een zo natuurlijk mogelijke manier te extraheren en maakte daar capsules van. Collageen had ik al weleens van gehoord, vaak in combinatie met reclames voor anti-rimpel crèmes. Reden genoeg om als proefpersoon te fungeren voor deze collageencapsules. Wat schetste mijn verbazing toen ik, na een tijdje de capsules te hebben gebruikt, al zoveel complimentjes kreeg van mijn omgeving! ‘Wat zie je er goed uit’, ‘Je straalt gewoon!’ en zelfs mijn schoonheidsspecialiste merkte op dat mijn huid er goed uitzag. Ik was enorm enthousiast geworden en heb de capsules door verschillende mensen laten proberen. Dat was de geboorte van Skin for Skin!

Voordelen

Inmiddels zijn we al weer enige tijd verder en zijn er steeds meer tevreden Skin for Skin-gebruikers. Skin for Skin belooft geen wonderen, iedereen merkt de voordelen van het product weer op een andere manier. Sommige mensen merken het aan hun huid, andere klanten aan het haar en nagels.

De beste versie van jezelf!

Het gaat mij niet om een rimpelvrij leven. Rimpels zijn meer dan zichtbare lijntjes in ons gezicht, onze rimpels vertellen een verhaal. Ik vind het belangrijk om te genieten in het leven en lachrimpels horen daar gelukkig gewoon bij. Maar we willen er als dames uiteraard wel zo goed mogelijk uitzien. Met Skin for Skin ga je voor de beste versie van jezelf! Skin for Skin is inmiddels voor heel veel tevreden gebruikers een vast onderdeel van hun daily beauty routine geworden. Zoals je dagelijks fruit neemt, kun je ook van Skin for Skin een goede gewoonte maken. Op die manier houdt je je collageenlevel hoog en dat merk je! Alle positieve reacties over Skin for Skin geven mij zóveel voldoening. Ik hoor van klanten hoe tevreden ze zijn en hoe blij ze zijn met de resultaten. Of je nu een gevoelige huid hebt, of gewoon de beste versie van jezelf wilt zijn.

Over ons
Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels.

Koop nu