• Gratis verzending vanaf € 50,- euro
  • Verbeterd huid, haar en nagels
  • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Het verhaal van Mardien – Co-founder Skin for Skin

Over ons

Hi, ik ben Mardien Radewalt-Brouwer, co-founder van Skin for Skin, moeder van drie en een bezige bij. Ik ben dagelijks druk met mijn gezin, werk en alles wat er in mijn drukke maar gezellige sociale leven komt kijken.

Skin for Skin komt voort uit een worsteling die ik zelf altijd had met het vinden van de juiste producten voor mijn huid. Ik ben nu 40 jaar en mijn hele leven al op zoek naar de juiste aanpak en bijbehorende behandeling(en) voor mijn gevoelige huid. Jarenlang probeerde ik van alles uit; dure crèmes, kostbare schoonheidsbehandelingen en bezoekjes aan dermatologen.

Door mijn gevoelige huid blijft mijn keuze qua huidverzorging helaas beperkt, ik ben juist zo dol op cosmetica en verzorgingsproducten en probeer het liefst alles uit…. Ik had mijn zoektocht eigenlijk al opgegeven, totdat ik via het bedrijf van mijn man in contact kwam met de wereld van collageen.

Skin for Skin

Mijn echtgenoot is mede-eigenaar van een bedrijf waar verse Noordzee-vis wordt verhandeld. Duurzaamheid en innovatie is van belang in onze sector.  Hij zocht daarom contact met een biochemicus, om te onderzoeken wat er voor mogelijkheden waren. Zo bleek bijvoorbeeld de huid van vis boordevol collageen te zitten! Na lange tijd van onderzoeken is er een manier gevonden om het collageen op een zo natuurlijk mogelijke manier te extraheren, om er uiteindelijk een voedingssupplement van te maken. Makkelijk in te nemen capsules voor beauty- en health benefits!

Van collageen had ik al weleens gehoord, vaak in combinatie met reclames voor anti-rimpel crèmes. Reden genoeg om als proefpersoon te fungeren voor deze collageencapsules. Wat schetste mijn verbazing toen ik, na een tijdje de capsules te hebben gebruikt, al zoveel complimentjes kreeg van mijn omgeving! ‘Wat zie je er goed uit’, ‘Je hebt een prachtige glow!’ en zelfs mijn schoonheidsspecialiste merkte op dat mijn huid er ontzettend rustig uitzag. (Jammer dat in mijn jongere jaren het mobiele gebruik nog niet zo ingesleten was, en ik dus bijna geen foto’s heb van mijn mooie eczeemhuid😊) Ik was natuurlijk enorm enthousiast geworden en heb de capsules door verschillende mensen laten testen. Dat was de geboorte van Skin for Skin!

Voordelen

Inmiddels zijn we alweer enige tijd verder en zijn er steeds meer tevreden Skin for Skin-gebruikers. Skin for Skin belooft geen wonderen, iedereen merkt de voordelen van het product weer op een andere manier. Sommige mensen merken het aan hun huid, anderen aan het haar en nagels.

De beste versie van jezelf!

Het gaat mij niet om een rimpelvrij leven. Rimpels zijn meer dan zichtbare lijntjes in ons gezicht, onze rimpels vertellen een verhaal. Ik vind het belangrijk om te genieten in het leven en lachrimpels horen daar gelukkig gewoon bij. Maar we willen er als dames uiteraard wel zo goed mogelijk uitzien. Met Skin for Skin ga je voor de beste versie van jezelf! Skin for Skin is inmiddels voor heel veel tevreden gebruikers een vast onderdeel van hun daily beauty routine geworden. Zoals je dagelijks groente & fruit neemt, kun je ook van Skin for Skin een goede gewoonte maken. Op die manier houd je je collageenlevel hoog en dat merk je! Alle positieve reacties over Skin for Skin geven mij ontzettend veel voldoening. Ik hoor van klanten hoe tevreden ze zijn en hoe blij ze zijn met de resultaten. Of je nu een gevoelige huid hebt, of gewoon de beste versie van jezelf wilt zijn, Skin for Skin kan je daarbij helpen!

Over ons
Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels.

Koop nu