Your personal
contacts

Ilona

Brockhoff

Sharon

Mazereeuw

resellers

Vind een salon bij u in de buurt

   Skin for Skin

   in jouw salon

   Skin for Skin wordt door steeds meer schoonheidsspecialisten en voedingsdeskundigen geadviseerd. Collageen is helemaal in en de keuze in aanbieders is groot. Met Skin for Skin kun jij je echter onderscheiden. Wij bieden de meest krachtige werking in handige capsules, met een sterke focus op een pure concentratie van voedingsstoffen. Skin for Skin is jouw leverancier voor het meest pure collageen van de hoogste kwaliteit! Wij garanderen het beste product met de kracht van de natuur voor een krachtige huid. Een puur product, made in Holland, duurzaam geproduceerd met oog voor het milieu en een uniek verhaal.

   Wij vertellen je graag meer over onze pure, unieke producten in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

    Liefs,

   Ilona en Sharon

   Word nu

   reseller

   Wil jij ook Skin for Skin graag in de productenlijn van jouw salon of praktijk opnemen? Neem dan gerust contact op via dit contactformulier of bel met Ilona (0613303503) of Sharon (0633005280). Mailen mag ook altijd naar ilona@skinforskin.nl of sharon@skinforskin.nl.

   Test

   het nu!

   Wij verwerken ons natieve viscollageen als basis ingrediënt in allerlei beauty en health producten. Skin for Skin collageen, your new beauty secret! Ervaar zelf het geheim van de zee.

   Ben jij klaar om in de wereld van collageen te duiken?

   Scroll naar top

   Join our community

    Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!