Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Na een heerlijke zomer vol terrasjes en de benodigde wijntjes vind ik het de hoogste tijd om mijn lichaam eens een flinke boost te geven en te ontgiften. Er zijn talloze manieren om je lichaam te ontgiften en een detox sapkuur is er daar eentje van. Een bijzonder populaire methode, die je bovendien lekker thuis kan doen.

Wat is een sapkuur?

Een sapkuur helpt je lichaam zichzelf te reinigen en te ontgiften, zorgt voor meer energie en is goed voor je huid en haar. Je zou het kunnen zien als een soort reset-knop voor je lichaam. De voedzame sappen bieden je alles wat je nodig hebt om je lichaam van binnenuit te herstellen en terug in balans te brengen. Doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt gejuiced, zijn de sapjes heel voedingsrijk en werkzaam. Door deze manier van persen (cold-pressed) zijn de vitaminen, mineralen en enzymen vrij-opneembaar. Hierdoor kan je lichaam alle voedingsstoffen snel en makkelijk gebruiken. (Wij zijn gek op deze methode, zo werkt ons natieve collageen ook, lees hier meer)

Om je huid, haar en gezondheid een instant boost te geven kan een flinke collageen boost natuurlijk niet ontbreken bij een detox. Zo werken wij sinds kort samen met Sapbar VANNU. Maaike Helmond heeft naast haar sapbar ook een schoonheidssalon en was heel enthousiast om collageen toe te voegen aan hun kuren. Zo krijgt ook je huid, haar en nagels tijdens het juicen een extra oppepper.

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Sapbar VANNU

Sapbar VANNU levert een kuur van 5 dagen. Voorafgaand aan deze kuur gaat een voorbereidingsfase van twee dagen. De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens het detoxen zo min mogelijk hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart. Tijdens deze fase vermijd je koffie, zuivel, brood en aardappels en eet je zoveel mogelijk fruit en groente.

Vervolgens volg je 5 dagen lang de kuur en drink je 5 sapjes op een dag. Je kunt de sapkuur ook iets lichter maken, door elke avond een lichte maaltijd toe te voegen bijvoorbeeld een salade. Na de laatste dag volgt een opbouwfase van twee dagen, waarin je jouw lichaam weer voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding. Net als tijdens de voorbereidingsfase vermijd je in deze fase ook zuivel en koolhydraten. Sapbar VANNU levert naast de sappen extra Skin for Skin bij hun kuur, zodat zowel je gezondheid als je huid, haar en nagels een flinke boost krijgt tijdens het juicen.

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Probeer het zelf: win een sapkuur met Skin for Skin!

Benieuwd geworden naar het volgen van een sapkuur? In samenwerking met Sapbar VANNU mogen wij 1 kuur weggeven! Uiteraard voorzien wij je daarnaast van nog eens een extra voorraad Skin for Skin. Wil je weten hoe jij die kunt winnen? Ga dan snel naar onze Instagram of Facebookpagina! Goodluck !

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!

Een sapkuur met Skin for Skin: reset your body!