Hoe krijg je sterke nagels?

Heb jij last van nagels die snel afbreken of scheuren en wil je jouw zwakke nagels versterken? De slechte staat van je nagels kan liggen aan een vitamine- en collageentekort. Maar hoe krijg je gezonde nagels? Sterke nagels krijg je met behulp van onze collageen supplementen van Skin for Skin. De supplementen zitten boordevol met natuurlijk collageen uit vishuiden en vitamines waarmee je de nagels binnen no-time een boost geeft en weer sterk maakt. Je handen zijn je visitekaartje, je wilt natuurlijk dat je handen er zo mooi mogelijk uit zien! Sterke en gezonde nagels dragen bij aan prachtig verzorgde handen en laten direct een goede indruk achter.

Ons collageen vult het collageenverlies aan

Collageen is een veelvoorkomend eiwit in het lichaam dat er onder andere voor zorgt dat je nagels stevig blijven en goed groeien. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie van je lichaam van nature minder. Je zal dit collageenverlies aan moeten vullen met onze supplementen wanneer je onder andere mooie, sterke nagels wilt behouden. De collageensupplementen van Skin for Skin zorgen voor de mooie sterke nagels die je altijd al wilde.

Hoe versterken de collageen supplementen van Skin for Skin je nagels?

De collageen supplementen van Skin for Skin zijn uniek! Ons collageen is afkomstig van wild gevangen vis uit de Noordzee. Ons collageen wordt op een natuurlijke en gepatenteerde methode geoogst. Het bijzondere aan deze methode is dat de structuur van ons collageen niet wordt aangetast. Ons collageen combineren wij met een hoge dosis vitamine C en verwerken deze tot een capsule, zonder nasmaak!

Het beste collageen

Ons collageen, gewonnen uit vis, is het beste collageen omdat het de structuur van menselijk collageen het meest benadert. Het feit dat wij door het gebruik van vishuiden ook nog eens een restproduct uit de visindustrie opwaarderen tot een hoogwaardig voedingssupplement, maakt dat wij duurzaam zijn. Ons collageen zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en minder snel scheuren. Ook de vitamines in ons collageen supplement dragen hier aan bij! Het fijnste van het Skin for Skin collageen supplement voor sterke nagels? Je hoeft de collageensupplementen maar één keer per dag in te nemen om al resultaat te zien. Makkelijk, toch?

Welke vitamine zorgt voor sterkere nagels?

Maar welke vitamine draagt naast ons collageen bij aan sterkere en gezonde nagels? Vitamine C zorgt voor sterkere nagels! Daarnaast versterkt Vitamine C de huid, bindweefsel, botten en bloedvaten en zorgt deze vitamine ervoor dat je nagels mooi blijven en goed groeien. Wanneer je lichaam een gebrek heeft aan Vitamine C, zal je dat zien aan je nagels. Ze zijn dunner en vertonen sneller tekenen van breuken en scheurtjes. Deze vitamine die zorgt voor sterkere nagels helpt de kracht van je nagels te behouden en van binnenuit te versterken. Doordat Vitamine C bijdraagt aan de productie van lichaamseigen collageen, zorgen onze collageensupplementen van Skin for Skin voor een extra boost aan collageen voor je nagels! De combinatie van Vitamine C en ons collageen uit vishuiden leidt gegarandeerd tot sterkere nagels, een meer egale en jongere huid en heeft veel voordelen voor je haar! Zo kan Skin for skin collageen zeker bijdragen aan haaruitval. Ons collageen heeft de mogelijkheid om er voor te zorgen dat de haaruitval gestaakt wordt.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Hoe krijg je sterke nagels?

Naast het gebruik van ons collageensupplement van Skin for Skin voor sterke nagels zijn er ook nog een paar andere stappen die je kunt nemen om sterkere en mooiere nagels te krijgen. Deze tips zorgen er niet voor dat je nagels van binnenuit écht verstevigen, maar helpen wel breuken en scheuren tegen te gaan. Wanneer je deze tips opvolgt zullen je nagels sterker worden en wordt de kans op breuken en scheuren in je nagels aanzienlijk kleiner. Zò kun je zwakke nagels herstellen en genieten van prachtige sterke nagels:

1. Gebruik nagelolie

Om je nagels minder snel af te laten breken is het raadzaam dagelijks je nagels en nagelriemen in te smeren met een rijke en voedzame olie. De meest geschikte olie om nagels sterker te maken is Arganolie. Waarom is deze olie zo goed voor je nagels? Arganolie heeft sterk hydraterende eigenschappen en zit boordevol Vitamine E die je nagels op een natuurlijk manier uitwendig versterkt. Wanneer je jouw nagels behandelt met deze rijke olie wordt de kans op breken en scheuren veel kleiner: je nagels zijn namelijk ‘elastischer’ en buigen eerder om dan dat ze breken.

2. Niet je nagels afknippen, maar vijlen

Door het afknippen van je nagels kunnen er minuscule scheurtjes ontstaan; dit knippen van je nagels komt de structuur en sterkte van je nagels natuurlijk niet ten goede. Gebruik voor het afkorten van je nagels daarom altijd een glasvijl, zodat er geen kleine scheurtjes in je nagels ontstaan en je nagels sterk blijven.

3. Draag handschoenen tijdens het afwassen

Wanneer jij je handen voor een lange periode blootstelt aan warm water met zeep worden je nagels erg zwak, en is de kans op scheuren groter. Een makkelijke tip is dan ook om handschoenen te dragen tijdens het afwassen! Je nagels blijven zo sterker én je handen drogen minder snel uit: een win-win situatie, toch?

Bestel onze collageen supplementen voor sterke nagels

Wil je profiteren van de positieve invloed van Skin for Skin collageen op de sterkte en de gezondheid van je nagels? En wil jij dat je nagels sterker aanvoelen en sneller groeien? Bestel dan onze collageen supplementen direct in de shop. Wil je liever eerst nog meer weten over de Skin for Skin collageen supplementen? En over hoe ze je nagels versterken van binnenuit? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of WhatsAppen op 06-13303503! We vertellen je graag meer over wat ons collageen voor je kan betekenen. Wil je in de tussentijd tips bekijken voor gezonde nagels? Lees dan de 6 tips voor gezonde nagels en doe er je voordeel mee!

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels. Koop nu