Hoe krijg je sterke nagels?

Heb jij last van nagels die snel afbreken of scheuren en wil je zwakke nagels versterken? De slechte staat van je nagels kan liggen aan een vitamine- en collageentekort. Maar hoe krijg je gezonde nagels? Sterke nagels krijg je met behulp van onze collageen supplementen. De supplementen zitten boordevol met natuurlijk collageen uit vishuiden en vitamines waarmee je de nagels binnen no-time een boost geeft en weer sterk maakt. Je handen zijn je visitekaartje, je wilt natuurlijk dat je handen er zo mooi mogelijk uit zien! Sterke en gezonde nagels dragen bij aan prachtig verzorgde handen en laten direct een goede indruk achter.

Vul het collageenverlies aan

Collageen is een veelvoorkomend eiwit in het lichaam dat er onder andere voor zorgt dat je nagels stevig blijven en goed groeien. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie van je lichaam van nature minder. Je kan dit collageenverlies aanvullen met onze supplementen wanneer je mooie, sterke nagels wilt behouden. De collageensupplementen van Skin for Skin zorgen voor de nagels die je altijd al wilde.

Hoe krijg je sterke nagels?

Combineer collageen met vitamine

De collageen supplementen van Skin for Skin zijn uniek! Ons collageen is namelijk afkomstig van wild gevangen vis uit de Noordzee. Daarnaast wordt ons collageen op een natuurlijke en gepatenteerde methode geoogst. Het bijzondere aan deze methode is dat de structuur van ons collageen niet wordt aangetast. Ons collageen combineren wij met een hoge dosis vitamine C en verwerken deze tot een capsule, zonder nasmaak!

Hoogwaardig collageensupplement 

Ons collageen, gewonnen uit vis, kan bestempeld worden als het beste collageen, omdat het de structuur van menselijk collageen het meest benadert. Het feit dat wij door het gebruik van vishuiden een restproduct uit de visindustrie opwaarderen tot een hoogwaardig voedingssupplement, maakt dat wij duurzaam zijn. Ons collageen zorgt ervoor dat je nagels sterker worden en minder snel scheuren. Ook de vitamines in ons collageen supplement dragen hier aan bij! Je hoeft de collageensupplementen maar één keer per dag in te nemen om al resultaat te zien. Makkelijk, toch?

Welke vitamine zorgt voor sterke nagels?

Vitamine C zorgt voor stevigere nagels! Daarnaast versterkt Vitamine C de huid, bindweefsel, botten en bloedvaten en zorgt deze vitamine ervoor dat je nagels mooi blijven en goed groeien. Wanneer je lichaam een gebrek heeft aan Vitamine C, zal je dat zien aan je nagels. Ze zijn dunner en vertonen sneller tekenen van breuken en scheurtjes.

Nagels van binnenuit versterken

Vitamine C zorgt niet alleen voor sterkere nagels, maar het helpt de kracht van je nagels te behouden en van binnenuit te versterken. Doordat Vitamine C bijdraagt aan de productie van lichaamseigen collageen, zorgen onze collageensupplementen voor een extra collageenboost voor je nagels! De combinatie van Vitamine C en ons collageen uit vishuiden leidt ook tot een meer egale en jongere huid. Daarnaast dragen de supplementen bij aan haaruitval. Ons collageen zorgt er namelijk voor dat de haaruitval gestaakt wordt.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C voor sterke nagels. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

Hoe krijg je sterke nagels? (bruikbare tips)

Naast het gebruik van ons collageensupplement zijn er andere stappen die je kunt nemen om sterkere en mooiere nagels te krijgen. Deze tips zorgen er niet voor dat je nagels van binnenuit écht verstevigen, maar helpen wel breuken en scheuren tegen te gaan. Wanneer je deze tips opvolgt zullen je nagels sterker worden en wordt de kans op breuken en scheuren in je nagels aanzienlijk kleiner. Zò kun je zwakke nagels herstellen en genieten van prachtige sterke nagels:

Hoe krijg je sterke nagels #1. Gebruik nagelolie

Om je nagels minder snel af te laten breken is het raadzaam dagelijks je nagels en nagelriemen in te smeren met een rijke en voedzame olie. De meest geschikte olie hiervoor is Arganolie. Deze olie heeft sterke hydraterende eigenschappen en zit boordevol Vitamine E die je nagels op een natuurlijk manier uitwendig versterkt. Wanneer jij je nagels behandelt met deze rijke olie wordt de kans op breken en scheuren veel kleiner: ze zijn namelijk ‘elastischer’ en buigen eerder om dan dat ze breken.

Hoe krijg je sterke nagels #2. Niet je nagels afknippen, maar vijlen

Door het afknippen van je nagels kunnen er minuscule scheurtjes ontstaan; dit komt de structuur en sterkte van je nagels niet ten goede. Gebruik voor het korter maken daarom altijd een glasvijl, zodat er geen kleine scheurtjes in je nagels ontstaan en je nagels sterk blijven.

Hoe krijg je sterke nagels #3. Draag handschoenen tijdens het afwassen

Wanneer jij je handen voor een lange periode blootstelt aan warm water met zeep worden je nagels erg zwak, en is de kans op scheuren groter. Een makkelijke tip is dan ook om handschoenen te dragen tijdens het afwassen! Je nagels blijven zo sterker én je handen drogen minder snel uit: een win-win situatie, toch?

Wil jij gezondere en sterkere nagels?

Wil je profiteren van de positieve invloed van Skin for Skin collageen op de sterkte en de gezondheid van je nagels? En wil jij dat je nagels steviger aanvoelen en sneller groeien? Bestel dan onze collageen supplementen direct in de shop. Wil je liever eerst nog meer weten over de Skin for Skin collageen supplementen? En over hoe ze je nagels versterken van binnenuit? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of WhatsAppen op 06-13303503! We vertellen je graag meer!

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels. Koop nu