Hoe krijg je sterke nagels?

Heb jij last van nagels die snel afbreken of scheuren? De slechte staat van je nagels kan liggen aan een vitamine- en collageentekort. Dit is gelukkig gemakkelijk op te lossen met behulp van de collageen supplementen voor sterke nagels van Skin for Skin. De supplementen zitten bomvol natuurlijk collageen uit vissenhuiden en Vitamine C waarmee je je nagels binnen no-time een boost geeft en weer sterk maakt.

Het collageen is een veelvoorkomend eiwit in je lichaam dat er onder andere voor zorgt dat je nagels stevig blijven. Na je 25e levensjaar wordt de collageenproductie van nature minder. Je zal dit collageenverlies aan moeten vullen met supplementen wanneer je mooie, sterke nagels wilt behouden.

Waarom collageen supplementen van Skin for Skin?

De collageen supplementen van Skin for Skin zijn uniek! Het collageen is afkomstig van wild gevangen vis uit de Noordzee. Ons collageen wordt op een natuurlijke en gepatenteerde methode geoogst. Het bijzonder aan deze methode is dat de structuur van ons collageen niet wordt aangetast. Het collageen combineren wij met een hoge dosis Vitamine C en verwerken deze tot een smaakloze pil, zonder nasmaak!
Ons collageen, gewonnen uit vis, is het beste collageen omdat het de structuur van menselijk collageen het dichtste benadert. Het feit dat wij door het gebruik van vissenhuiden ook nog eens een restproduct uit de visindustrie opwaarderen tot een hoogwaardig voedingssupplementen maakt dat wij duurzaam zijn. Collageen zorgt er voor dat je nagels sterker worden en minder snel scheuren. Ook de Vitamine C in het collageen supplement draagt hier aan bij! Het fijnste van het Skin for Skin collageen supplement voor sterke nagels? Je hoeft de collageensupplementen maar één keer per dag in te nemen om resultaat te zien.

Andere tips voor sterke nagels

Naast het gebruiken van een supplement voor sterke nagels zijn er ook nog een paar andere stappen die je kunt nemen om sterkere en mooiere nagels te krijgen. Deze zorgen er niet van binnenuit voor dat ze écht verstevigen, maar helpen wel breuk en scheuren tegen te gaan.

Gebruik nagelolie

Om je nagels minder snel af te laten breken is het raadzaam dagelijks je nagels en nagelriemen in te smeren met olie. De best geschikte olie om nagels sterker te maken is Argan-olie. Waarom? Deze olie heeft sterk hydraterende eigenschappen en zit bomvol Vitamine E die je nagels op een natuurlijk manier uitwendig versterkt. Wanneer je je nagels behandeld met olie wordt de kans op breken en scheuren veel kleiner: je nagels zijn namelijk ‘elastischer’ en buigen eerder om dan dat ze breken.

Niet je nagels afknippen, maar vijlen

Door het afknippen van je nagels kunnen er minuscule scheurtjes ontstaan; dit komt de structuur en sterkte van je nagels natuurlijk niet ten goede. Gebruik voor het afkorten van je nagels daarom altijd een glasvijl.

Draag handschoenen tijden het afwassen

Wanneer je je handen voor een lange periode blootstelt aan water worden je nagels erg zwak, en is de kans op scheuren groter. Een makkelijke tip is dan ook om handschoenen te dragen tijdens het afwassen! Je nagels blijven zo sterker én je handen drogen minder snel uit: een win-win situatie, toch?

Meer informatie over supplementen voor sterke nagels

Wil je meer weten over Skin for Skin collageen supplementen en hoe ze je nagels kunnen versterken? Neem dan contact met ons op. Bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook!