• Gratis verzending vanaf € 50,- euro
  • Verbeterd huid, haar en nagels
  • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

Verzendings- en retourneringsbeleid

Betaalmethoden

Skin for Skin streeft ernaar het betaalproces zo makkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare partners om de veiligheid te waarborgen. Onze betaalmethode is IDEAL; vooruit betalen.

Verzendmethoden

Wij verzenden onze 1 maand pakket en 2 maanden pakket als standaard brievenbuspost. De half jaar pakketten en jaar pakketten passen niet door de brievenbus en verzenden wij daarom met PostNL. Wanneer een bestelling voor 17:00 is geplaatst, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Bestellingen na 17:00 verzenden wij de eerst volgende werkdag. De gemiddelde levertijd is daarom 1-2 werkdagen.

Uw bestelling wordt geleverd door PostNL. Het is in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden bij PostNL de bezorging is vertraagd, helaas hebben wij hier geen invloed op. Houd er rekening mee dat de levertijd rond de feestdagen kan afwijken.

Bij bestellingen die niet door de brievenbus passen, half jaar pakket en jaar pakketten, ontvangt u een track and trace code per mail. Met die code kunt u uw bestellingen volgen.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot €50 rekenen wij €2,50 verzendkosten. Bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden in Nederland. Bestellen is mogelijk vanuit heel Europa. Wij leveren nog niet buiten de Europese Unie.

  • Verzendkosten voor bestellingen naar België en Duitsland bedragen €4,95
  • verzendkosten voor bestellingen naar Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland bedragen €9,95

De verzendkosten worden automatisch berekend nadat u uw bezorgadres heeft ingevuld.

Retourneren

Spijt van uw aankoop? (Dat kunnen wij ons haast niet voorstellen 😛 ) Dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Retourneren is mogelijk mits het artikel nog in de originele en onbeschadigde verpakking zit. Retourkosten dient de klant zelf te betalen. Het retouradres is:

Skin for Skin

Marsdiep 16D

8321 MC Urk

Nederland

De terugbetaling wordt gedaan binnen 30 dagen nadat het geretourneerde artikel is ontvangen.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons team via:

E-mail: info@skinforskin.nl

Telefoon: 06-13303503