Verzendings- en
retourneringsbeleid

Betaalmethoden

Skin for Skin streeft ernaar het betaalproces zo makkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare partners om de veiligheid te waarborgen. Onze betaalmethode is IDEAL; vooruit betalen.

Verzendmethoden

Wij verzenden al onze bestellingen via pakketverzending met  track and trace codes! Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een mail met een track and trace code. Met deze code kunt u uw bestelling volgen. Wanneer een bestelling voor 17:00 uur is geplaatst, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Bestellingen na 17:00 uur verzenden wij de eerst volgende werkdag. De gemiddelde levertijd is daarom 1-2 werkdagen.

Uw bestelling wordt geleverd door DHL. Het is in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden bij DHL de bezorging is vertraagd, helaas hebben wij hier geen invloed op. Houd er rekening mee dat de levertijd rond de feestdagen kan afwijken.

Verzendkosten

Bij bestellingen tot €65 rekenen wij €5,50 verzendkosten. Bestellingen vanaf €65 worden gratis verzonden in Nederland. Bestellen is mogelijk vanuit heel Europa. Wij leveren nog niet buiten de Europese Unie.

  • Verzendkosten voor bestellingen naar België €8,25
  • en Duitsland bedragen €10.50
  • en Groot Brittannië: €17.50
  • Frankrijk: €21.95
  • Italië: €23.50
  • Spanje: €24.95

De verzendkosten worden automatisch berekend nadat u uw bezorgadres heeft ingevuld.

Retourneren

Spijt van uw aankoop? (Dat kunnen wij ons haast niet voorstellen 😛 ) Dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Retourneren is mogelijk mits het artikel nog in de originele en onbeschadigde verpakking zit. Retourkosten dient de klant zelf te betalen. Het retouradres is:

Skin for Skin

Marsdiep 16D

8321 MC Urk

Nederland

De terugbetaling wordt gedaan binnen 30 dagen nadat het geretourneerde artikel is ontvangen.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons team via:

E-mail: info@skinforskin.nl

Telefoon: 06-13303503

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!