Viscollageen

Viscollageen: het beste collageen voor je huid

Viscollageen en vitamine C, dát is Skin for Skin. Het viscollageen is verwerkt via een natuurlijk proces en direct afkomstig uit de zee. Zo bestaat de kleine, krachtige capsule van Skin for Skin uit maar liefst 200 miligram viscollageen en 20 miligram vitamine C. Door het unieke proces van ons product blijft de structuur van het collageen intact en wordt het veel beter opgenomen, zo’n 1,5 keer beter dan andere collageenproducten!

Afkomst viscollageen

Het viscollageen van Skin for Skin is afkomstig uit de huid van vers gevangen Noordzeevis. Dit betekent dat Skin for Skin een natuurlijk supplement is, DIRECT uit de natuur, verwerkt via een NATUURLIJK proces. Het viscollageen van Skin for Skin wordt door het unieke proces zo intact gehouden, dat de eiwitstructuur ongeschonden blijft. Anders dan bij collageen in hydrolysaat of peptiden (waarbij het collageen verknipt afgebroken wordt), is het natief collageen in Skin for Skin nog volledig intact. Hierdoor is er voor hetzelfde effect, minder inname nodig dan de hoeveelheid bij collageenproducten, collageenpoeders en pillen met hydrolysaat.

Viscollageen

Viscollageen met snelle opname

Viscollageen heeft een veel betere biologische beschikbaarheid dan de meeste soorten collageen. Dit wil eigenlijk zeggen dat het veel sneller in je dunne darm wordt opgenomen, waardoor de opname van het collageen in het bloed heel snel gaat. Daarom is viscollageen het beste collageen voor je huid.

Toegevoegd vitamine C

Skin for Skin bevat naast deze krachtige dosis collageen nog 20 milligram vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de werking van collageen en is daarnaast verantwoordelijk voor het transport ervan. Vitamine C zorgt er dus eigenlijk direct voor dat het collageen op de juiste plek in ons lichaam terechtkomt.

Viscollageen

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Krachtige werking van viscollageen

Door deze krachtige combinatie van ingrediënten in de Skin for Skin capsule, werkt het actief tegen huidveroudering en een droge huid. Viscollageen is geschikt en veilig voor iedereen om te gebruiken. Iedereen kan collageen gebruiken, om de opbouw van lichaamseigen collageen te ondersteunen of te versterken. Denk aan ouderen, waarbij de aanmaak van het lichaamseigen collageen gestaag afneemt (lees hier meer over) – en bijvoorbeeld sporters waarbij collageen de spieropbouw en spierherstel kan ondersteunen.

Viscollageen kopen?

Bestel direct in onze shop en profiteer van onze verschillende acties en abonnementen!

Scroll naar top

Join our community

 Blijf op de hoogte van ons laatste beautynews, leuke blogs en win-acties!