Waarom Skin for Skin

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit ter wereld en van alle eiwitten in het lichaam is 30 procent collageen. Het woord ‘collageen’ is een samenvoegsel van de twee Griekse woorden ‘kolla’ (lijm) en ‘gen’ (producerend). Collageen heeft lijmachtige eigenschappen, aangezien het een laag vormt tussen aangrenzend weefsel en ervoor zorgt dat dit weefsel bij elkaar gehouden wordt. Collageen zien we terug in het bindweefsel van onze huid, gewrichten en zelfs in onze organen. Het houdt de huid stevig en gezond en zorgt ook voor een soepelere werking van het kraakbeen.

Wat doet collageen?

Collageen is een lichaamseigen stof. Het komt dus voor in je lichaam, waaronder in de huid. De lederhuid (middelste laag van je huid) bestaat uit een grote hoeveelheid collageen. Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar neemt de hoeveelheid en aanmaak van collageen af. Geen goed nieuws voor je huid, want collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van jouw huid. Het bindweefsel van je huid wordt minder stabiel en zo ontstaat een slappere huid én rimpels.

20’er

Vrije radicalen vallen huid aan. Milieuschade is hoog.

Huiddiagram 1 - Skin for Skin

Constante blootstelling aan de zon en een stressvolle levensstijl leiden tot een voortijdige veroudering van de huid.

30’er

Eerste tekenen van veroudering verschijnen. Doffe, futloze huid.

Huiddiagram 2 - Skin for Skin

Huidregeneratie is aan het verminderen en leidt tot een doffe teint en oneffen huidskleur. Resultaten van het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten kunnen zichtbaar worden. Elastine afbraak kan de eerste tekenen van veroudering laten zien.

40’er

Duidelijke dofheid, veroudering en donkere vlekken. Gevoelige huid.

Huiddiagram 3 - Skin for Skin

Dunnere huid kan gevoeligheid, roodheid, droogte, vette huid en plotselinge roodheid veroorzaken. Photo-aging treedt op en veroorzaakt fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

50’er

Duidelijke vermindering van elasticiteit. Vochtbalans in de huid is dalende.

Huiddiagram 4 - Skin for Skin

Afname van de elasticiteit schaadt de huidstructuur en het vermogen om dit te herstellen. Het vasthouden van vocht wordt minder en leidt in sommige gevallen tot extreem droge huid, soms gepaard gaand met acné.

Verschillende types collageen

Er zijn verschillende types collageen die het lichaam op verschillende manieren ondersteunen. Niet elk collageen is hetzelfde omdat het gewonnen wordt uit verschillende natuurlijke bronnen, en heeft afhankelijk daarvan meer of minder effect.

Huiddiagram Overzicht - Skin for Skin

Welk collageen moet ik kiezen?

Collageen kan gewonnen worden uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren en planten, waarbij het collageen van vissen en dieren het meest overeenkomt met die van de mens. Echter, toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voedsel dat bestemd is voor de kweek of het fokken van dieren bevatten ingrediënten die je als mens niet binnen zou willen krijgen. Voor een puur collageen product is het daarom van belang dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder ongewenste toevoegingen zodat je een natuurlijke vorm van collageen binnenkrijgt.

Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen omdat deze het meest overeenkomt met die van de mens. Viscollageen is een betere keus ten opzichte van andere dierlijke of plantaardige collageen soorten.

Daarnaast zijn er nog verschillende types collageen die elk in meerdere of mindere mate ondersteuning bieden aan het lichaam. Skin for Skin bevat naast Vitamine C een grote hoeveelheid Type 1 collageen.

Productshot Skin for Skin

Skin for Skin bevat naast vitamine C, belangrijke types collageen en is gewonnen uit verse vis die gevangen is in de natuur. Skin for Skin is 100 procent PUUR natuur.

 

Maximaal resultaat

Wil je maximaal resultaat met Skin for Skin? Houd je dan goed aan onze gebruiksvoorwaarden:

  • Neem één dosis Skin for Skin in per dag
  • Inname het liefst op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt met water
  • Voorkom inname met zuivel (melk hindert de opname)

Binnen een half uur heeft het lichaam het collageen opgenomen.

Testimonial Truida
Ik gebruik Skin for Skin nu een aantal maanden en in eerste instantie merkte ik het aan mijn haren, ik heb nu veel minder last van haaruitval. Ook ben ik sinds een tijdje aan het sporten en ik heb het idee dat mijn spieren sneller herstellen. Ook heb ik verbetering ervaren van mijn darmflora. Ik ben super blij met Skin for Skin!

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels.

Bezoek de shop

Bekijk verkooppunten