Wat te doen tegen haaruitval?

Vraag jij je wel eens af: wat te doen tegen haaruitval? Zowel mannen als vrouwen kunnen op een gegeven moment last krijgen van haarverlies. Heb je last van dunner wordend haar of haaruitval? En heb je al allerlei shampoos en middeltjes geprobeerd maar lijkt niets te helpen? Onze 100% natuurlijke collageen supplementen met Vitamine C gaan haarverlies tegen en kunnen voor jou dé oplossing zijn wat je kan doen tegen haaruitval.

Oorzaken voor haaruitval bij vrouwen

Er zijn veel verschillende redenen voor haaruitval, waaronder:

  • Vitaminen en mineralen tekort
  • Stress
  • Roken
  • Zwangerschap
  • Erfelijke aanleg/Alopecia
  • Medicijngebruik
  • IJzertekort

Wat te doen tegen haaruitval: vitaminen en mineralen tekort aanpakken

Het is moeilijk om vandaag te dag middels je voeding genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen; zelfs wanneer je bijvoorbeeld volledig biologisch eet. Voldoende vitaminen en mineralen zijn noodzakelijk voor een mooie, volle bos haar en gaan preventief haaruitval tegen. Dit kan daarom dé oplossing zijn wat je kan doen tegen haaruitval.

Wat te doen tegen haaruitval?

Vitamine C tegen haarverlies

De Skin for Skin supplementen tegen haaruitval bevatten collageen en Vitamine C: een van de belangrijkste vitaminen tegen haarverlies. Het vraagstuk: wat te doen tegen haaruitval? wordt hier alvast mee beantwoordt. Vitamine C zorgt er onder andere voor dat ijzer makkelijker in het bloed wordt opgenomen. Het resultaat is dat er meer zuurstof naar de haarfollikels gaat, en deze meer voeding krijgen. De Skin for Skin supplementen tegen haaruitval bevatten meer dan een kwart van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid Vitamine C.

Natief Viscollageen

Collageen zorgt voor een mooie huid, stevige nagels en een volle bos met haar. Wanneer na het 25e levensjaar de natuurlijke collageenproductie afneemt, kun je tekenen van veroudering gaan zien; waaronder haaruitval. Wat te doen tegen haaruitval? Vul je collageentekort aan met onze supplementen (per jaar wordt de productie met 1% minder) en zorg ervoor dat je haren niet meer uitvallen en gezond blijven!

Onze collageen supplementen tegen haaruitval worden gemaakt uit natief viscollageen uit de Noordzee. Viscollageen is verreweg het meest effectief als milieuvriendelijke vorm van collageen. Waarom? Viscollageen lijkt qua structuur het meeste op menselijk collageen en kan daarom bijzonder goed en snel door het lichaam opgenomen worden. Natief viscollageen is milieuvriendelijk omdat het gewonnen wordt uit vissenhuiden: een restproduct van de Nederlandse visserij.

Productshot Skin for Skin

De ultieme combinatie van collageen en vitamine C, dat is Skin for Skin. Een 100% natuurlijk product, met natief collageen uit vis die gevangen is in de natuur.

 

Waarom supplementen van Skin for Skin tegen haaruitval?

Supplementen tegen haarverlies van Skin for Skin zijn makkelijk in gebruik: je hoeft er per dag namelijk maar één in te nemen. Dit doe je op een nuchtere maag, 30 minuten voor het ontbijt. Overigens geen zorgen, de supplementen zijn volledig smaakloos. Ook handig: je neemt de supplementen gemakkelijk mee. Zo ben je onbezorgd elke dag verzekerd van je dosis collageen en Vitamine C, en hoef je niet langer zorgen te maken over de vraag: wat te doen tegen haaruitval!

Tips tegen haaruitval bij vrouwen

Naast het innemen van ons collageen + Vitamine C supplementen zijn er ook nog andere manieren om haaruitval tegen te gaan. Hieronder lees je nog meer tips over wat te doen tegen haaruitval.

Gebruik shampoo en verzorgingsproducten zonder parabenen en andere chemische toevoegingen

Shampoos met parabenen werken hormoon verstorend en kunnen daardoor de haargroei beïnvloeden. Pas ook op het met veelvuldige gebruik van stylingsproducten; deze kunnen de hoofdhuid verstoppen met geremde haargroei of haaruitval tot gevolg.

Stop met roken

Naast dat je algehele gezondheid en je huid natuurlijk enorm baat heeft bij het stoppen met roken, komt het ook je haargroei ten goede! Roken heeft niet alleen een huid verouderende werking, maar door het roken vernauwen de bloedvaten op je hoofdhuid waardoor er minder zuurstof naar de haarzakjes kan. Het gevolg? Haarverlies of dunner wordend haar.

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Ervaar de kracht van de natuur nu zelf

Collageen en vitamine C voor een mooie huid van binnenuit en de verzorging van haar en nagels. Koop nu